Jak má vypadat doklad o kusové zkoušce rozvaděče?
Kamil Novák:
Protože pojmem "protokol" se správně označuje zpravidla písemný záznam skutečnosti (jednání, prohlídka, předání veci, nebo např.výslech) která má minimálně dva účastníky. Takže např. Protokol u orčení vnějších vlivů je správně, protože se jedná o výsledek jednání mimimálně investora s projektantem. (norm)
Základní charakteristik ou Protokolu tedy je, že popisuje minimálně bilaterální akt.
Jestliže tedy jeden subjekt vystaví jakýkoli zápis o čemkoli (viz zde např. o kvalitě rozvaděče), pak se nemůže jednat o Protokol.
PS : Toto samozř. nemám ze své hlavy, ale byl jsem takto před časem poučen v souvislosti s "Protokolem o měření antistatické podlahové krytiny".... ;)
Jan Alin:
Citace: Kamil Novák 09.03.2009, 14:17
PS : Toto samozř. nemám ze své hlavy, ale byl jsem takto před časem poučen v souvislosti s "Protokolem o měření antistatické podlahové krytiny".... ;)
A jak byl nakonec "Protokol o měření antistatické podlahové krytiny" pojmenován. Přiznám se že taky klidně tvořím protokoly které vlastně protokoly ani nejsou :D.
Dušan Nevřala:
[/quote]
Takže mi tvrdíte,že výrobce rozvaděčů s dlouholetou tradicí mi,a vlastně všem svým zákazníkům po celou dobu své činosti dává špatnou dokumentaci,potřebnou ke kolaudaci,podepsanou RT??
TO SNAD NE??
JAK TO TEDY POJMENUJETE VY?
Dušan Nevřala:
Mimochodem,ve škole v hodinách měření jsem vždy k měření el veličin musel vypracovat PROTOKOL O MĚŘENÍ.Věřte mi nebo ne,ale víc subjektů než já sám se ze strany učitele považovalo za OPISOVÁNÍ. (dance)
#uft suběkt mi tak rval oči, že jsem to musel opravit#
Petr Doležal:
A jak vidno, protokol je i záznam provedených úkonů.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana