Jak má vypadat doklad o kusové zkoušce rozvaděče?

<< < (2/4) > >>

Kamil Novák:
Protože pojmem "protokol" se správně označuje zpravidla písemný záznam skutečnosti (jednání, prohlídka, předání veci, nebo např.výslech) která má minimálně dva účastníky. Takže např. Protokol u orčení vnějších vlivů je správně, protože se jedná o výsledek jednání mimimálně investora s projektantem.  (norm) 
Základní charakteristik ou Protokolu tedy je, že popisuje minimálně bilaterální akt.

Jestliže tedy jeden subjekt vystaví jakýkoli zápis o čemkoli (viz zde např. o kvalitě rozvaděče),  pak se nemůže jednat o Protokol.

PS : Toto samozř. nemám ze své hlavy, ale byl jsem takto před časem poučen v souvislosti s "Protokolem o měření antistatické podlahové krytiny"....  ;)

Jan Alin:
Citace: Kamil Novák  09.03.2009, 14:17

PS : Toto samozř. nemám ze své hlavy, ale byl jsem takto před časem poučen v souvislosti s "Protokolem o měření antistatické podlahové krytiny"....  ;)

A jak byl nakonec "Protokol o měření antistatické podlahové krytiny" pojmenován. Přiznám se že taky klidně tvořím protokoly které vlastně protokoly ani nejsou  :D.

Dušan Nevřala:

[/quote]

Takže mi tvrdíte,že výrobce rozvaděčů s dlouholetou tradicí mi,a vlastně všem svým zákazníkům po celou dobu své činosti dává špatnou dokumentaci,potřebnou ke kolaudaci,podepsanou RT??
TO SNAD NE??
JAK TO TEDY POJMENUJETE VY?

Dušan Nevřala:
Mimochodem,ve škole v hodinách měření jsem vždy k měření el veličin musel vypracovat PROTOKOL O MĚŘENÍ.Věřte mi nebo ne,ale víc subjektů než já sám se ze strany učitele považovalo za OPISOVÁNÍ. (dance)

#uft   suběkt mi tak rval oči, že jsem to musel opravit#

Petr Doležal:
A jak vidno, protokol je i záznam provedených úkonů.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana