Proč je vedení vvn taženo trojsvazkem?
kajmanovec:
Včera jsme jeli s kolegou na montáž a po cestě jsme projížděli kolem vedení vvn (podle počtu izolátorů to bylo 400kV).
Trasa byla tažena trojsvazkem, proto jsem ho přesvědčoval, že je to 400kV a kolega se mě zase vzápětí snažil přesvědčit o tom, že tento způsob je kvůli účinnému chlazení vodičů........ .. ;D.
Nejsem v tomto oboru zrovna kovaný (jsem obyčejný SŠ), ale něco mi říká, že je to spíše kvůli eliminaci ztrát koronou, snížení rušení, pak snad ještě příznivý vliv na množství námrazy apod. (něco mi o tom svého času po večerech vyprávěl otec místo televize)
No a pak následovala velká pře, když jsem si dovolil tvrdit, že na konci nezatíženého vedení vn může být větší napětí než na jeho začátku. Prý jsem blázen a to přece nemůže být pravda.
Tak jakpak? Mám se příště zase hádat nebo kajícně sklopit hlavu?
#105#
kajmanovec:
P.S.
Je mi jasné, že trojsvazek bude mít taky nižší indukčnost.
Jirka Š. Svejkovský:
http://web.telecom.cz/tyrbach/vvn_parametry.pdf
Viz strana 7.
kajmanovec:
Pro: J. Š. Svejkovský
Díky za šikovný odkaz......... ............ :)
On ten starý kuliferda měl s tím chlazením vlastně taky pravdu........ . :-[
Je to logické, že několik dílčích průřezů obtékaných vzduchem se chladí lépe než jeden vcelku. Jenže to bral jako hlavní důvod a to se mi nezdálo vzhledem k tomu, že se jedná o přenosovou soustavu vvn jako pravda (nebral jsem jako stěžejní proudové zatížení).
No a já zase podle toho odkazu střelil kozla s tím příznivým vlivem na námrazu.
Určitě jsem měl před 20 lety hodně absence na hodinách energetiky.
S tím svým posledním tvrzením jsem měl ale pravdu, už jsem to našel.
Jmenuje se to Ferrantiho jev a projevuje se u dlouhých nezatížených vedení.
Tak s ním teda tu flašku vymlasknu napůl......... .... :D
Pavel Plhal:
Jakékoliv nedení, nezatížené jmenovitou impedancí na na konci dvojnásobné U. Napětí naprázdno...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana