Lze umistit hodiny u vchdovych dveri, nebo az na hranici pozemku?

<< < (2/2)

Pavel Horský:
Micku, budu držet palce, aby se ten průklest podařil :D. Někdo s tím prostě začít musí. S PRE mám občas taky co k dočinění a mohu jen potvrdit, že větší neandrtálce jsem ještě opravdu nepotkal. Atˇmi prominou všichni neandrtálci. o:-)

Kamil Novák:
Souhlas s kolegou Horským.  (jednicka)

To, co je u ČEZ nebo E-On naprosto běžnou záležitostí se v revíru PRE stává okamžitě neskutečným problémem.

Předpokládám, že i na území tohoto trpasličího distributora se používají stejné vodiče, obdobné elektroměry a že se nejedná o soustavu fungující v ostrovním režimu.
Nechápu tedy, proč je jejich nepsaným heslem : "Hlavně to nedělat jednoduše !".  (zle)

Bartoň Jiří:
Taky vám na zakaznické lince přejí něco ve smyslu:
 d-e-k-u-j-i že jste využili našich služeb a přejeme vám příjemný den.
Jedíná odpověd : vy mě taky :D

J.Provaznik:
 V součastné době máte jedno přípojné místo a požadujete navýšení o další dvě přípojná místa. Nejrychlejší řešení bude zajít na energetické závody - distribuce a vyplnit příslušné žádosti, které vám tam dají. Energetika vám musí nejpozději do 1.měsíce zaslat písemnou odpověď, ve které by měl být zapsán požadavek na nové umístění elektroměrů.
 Pokud vám někdo poradil, že energetika požaduje u nově vznikajících měřícíh míst osazení do prostoru, který bude přístupný z veřejného místa - je to správně.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana