Jaké jsou ceny za 1kWh elektřiny u ČEZ?

(1/3) > >>

TOMÁŠ K:
Jaké jsou aktuální ceny v sazbě d45, u ČEZ v nt a vt?

Chci si spočítat jak vycházím za měsíc leden.
Bydlíme v RD s topením Ecoflex a varnou deskou ,  el .bojler, často se pere, spotřeba za 01/09  VT 248 kWh, NT 1008 kWh.

Je spotřeba děsná ne bo je to v pořádku?
Nevíte o nějakém šikovném programu na sledování spotřeby energíí?

IM:
Spořeba dle Vašich údajů není nijak extrémní. Jinak se ale udává v kWh.

plhal@atlas.cz:
Citace: TOMÁŠ K  01.02.2009, 11:48

Jaké jsou aktuální ceny v sazbě d45,u čezu v nt a vt chci si spočítat jak vycházím za měsíc leden. Jinak bydlíme v rd s topením ecoflexy a varnou deskou ,  el .bojler, často se pere ,  spotřeba za 01/09  VT 248 kw, NT 1008 Kw .Spotřeba  děsná ne bo jeto akorát ? Nevíte o nějakém šikovném programu na sledování spotřeby energíí?

Když si dáte tu práci to z faktury vykuchat, protože jsou tam různé sazby, měsíční i roční, tak dejte vědět. Nejlíp poslat rovnou Excel  formulář.
Ale kuchá se to bídbě, protože některé položky jsou závislé na odběru za rok, takže do budoucna je to stejně jen orientační, a to ještě nezdrazili. Když se měmní sazba 3x do roka, což už taky bylo, smířil jsem se s celkovo částkou.
Stejně by mne zajímalo, jaké ceny na kWh NT a VT berou ti co radí, kde ušetřit, protože to máme každej jinak. Nedá se to nasadit na šablon.
Alespoň podle mne. Tohle soukromý názor nezakládající se na žádne ČSN.

Fuk Tomáš:
Citace: TOMÁŠ K  01.02.2009, 11:48

Jaké jsou aktuální ceny v sazbě d45, u ČEZ v nt a vt?

Stačí se porozhlédnout.
http://www.cez.cz/cs/produkty-a-sluzby/obcane-a-domacnosti/elektricka-energie-2009.html

Citace: plhal@atlas.cz  01.02.2009, 12:28

...některé položky jsou závislé na odběru za rok...

To si pletete s plynem.

plhal@atlas.cz:
Citace: Fuk Tomáš  01.02.2009, 15:09

Stačí se porozhlédnout.
http://www.cez.cz/cs/produkty-a-sluzby/obcane-a-domacnosti/elektricka-energie-2009.html
To si pletete s plynem.

Já jsem u E-on.  NEvím jak ČEZ.
RWE, jsou taky dílo. Dnes se jeden nedopočítá. Ale třeba nemám pravdu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana