Jaké jsou Vaše názory na vydávání TNI?

<< < (2/3) > >>

Milan Karvánek:
Dík současným podmínkám přístupu k ČSN a TNI není stran ceny co řešit. Některé TNI jsou "výživnější" jiné méně. Je to věc pohledu a také úrovně znalostí toho, kterého čtenáře.
Nesouhlasím s neustálím pofňukáváním kolegů, že jsou ČSN nepřehledné a nejasné. Proto jsme technici, abychom se v tom vyznali, mnohdy nejde ani tak o nejasnost ČSN jako o neznalost teorie (někdy i praxe) na straně čitatele. (tedy soudím dle vlastní zkušenosti) Mám potom 2 možnosti, buď si znalosti doplním, nebo fňukám.

Fuk Tomáš:
Citace: Milan Karvánek  25.01.2009, 20:16

Vďaka (lehni, robote!) současným podmínkám přístupu k ČSN a TNI není stran ceny co řešit. Některé TNI jsou "výživnější" jiné méně. Je to věc pohledu a také úrovně znalostí toho, kterého čtenáře.
Nesouhlasím s neustálím pofňukáváním kolegů, že jsou ČSN nepřehledné a nejasné. Proto jsme technici, abychom se v tom vyznali, mnohdy nejde ani tak o nejasnost ČSN jako o neznalost teorie (někdy i praxe) na straně čitatele. (tedy soudím dle vlastní zkušenosti) Mám potom 2 možnosti, buď si znalosti doplním, nebo fňukám.

(jednicka)

Jirka Š. Svejkovský:
Já nejdřív chvíli fňukám, potom rychle přistoupím na možnost 2  ;D
Nechci být urejpaný, ale TNI jsem pochopil jako příležitost si vydělat. Možnost paušálu to samozřejmě posouvá jinam.

IM:
Na ČSN online jsem zjistil, že TNI jsou nedostupné. Je to správný poznatek?

Milan Karvánek:
TO:Illek> jak dlouho vám to trvá? mě to také před pár dny nešlo, ale včera už to bylo o.k.,  dnes jsem TNI nezkoušel.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana