Ako navrhnem hodnotu budiacích kondenzátorov pre asynchrónný generátor ?
mimisiku:
Chcel by som si vyrobiť zdroj 3.f 400V cca 5KW s tým že by som použil Asynnchrónny motor, ktorí by bol pohánaní spalovacím motorom s konštantními otáčkami. Potreboval by som si vypočítať kapacitu kondenzátorov, ktoré budu slúžiť na dodávanie jalového výkonu potrebného na budenie. Dopátral som sa k hodnote 10uF na 100W(potreboval by som potvrdit). A potreboval by som vediet co sa stane ak generator nebude zatažení, alebo sa zníži zaťaž.
Miloslav Dunda:
Spočítat ty kondenzátory neumím. Musel bych to nastudovat, ale nebylo by jednoduší koupit z enzetu vyřazenou vojenskou centálu?
Petr Doležal:
Stejné téma, pokud vám pomůže
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,3840.0.html
kjlkjlkjlkj:
Dle [1] je naprazdno U=I_kondenzatoru*X_kondenzatoru=U_stroje=I_magnetizacni*X_statoru. Frekvence je pak synchronni (kdyz neni odber). Pri zatizeni rovnice stale plati, ale frekvence se snizuje podle skluzu a tim se meni X_kondenzatoru a X_statoru. Aby se stroj nabudil na nenulove napeti, musi byt X_kondenzatoru < X_statoru. Proto pri zatezi (a snizovani frekvence) se v urcitem okamziku stroj skokove odbudi.
Prelozeno do normalni reci: Z uciniku a proudu stroje si spoctete kolik je jalovina. Pak kompenzujte prave tak, aby ucinik byl presne 1, tak dostanete u stroje naprazdno jmenovite napeti. Kdyz budete kompenzovat 50%, dostanete polovicni napeti atd...
Pokud na stitku neni uvedeno, kolik je ucinik, roztocte motor na siti bez zateze a zmerte proud. To bude priblizne skoro pouze jenom magnetizacni proud.
A pozor na prepocet, pokud se nebude ten stroj tocit stejnou frekvenci jako je jmenovita.
[1] Elektromechani cke menice, Vozenilek, FEL, kapitola asynchronni generator.
kjhkjhkjhkj:
Citace: Petr Doležal 17.01.2009, 20:56
Stejné téma, pokud vám pomůže
http://diskuse.elektrika.cz/index.php/topic,3840.0.html
V tom threadu je napsano (alespon ze zacatku), ze asynchronni motor nemuze fungovat v ostrovnim rezimu a v dieselcentrala ch se pouziva synchronni stroj. Tak to je blabol. Teda ne uplne. Jiste, ze se muze pouzit synchronni stroj, ale nikdy jsem to nevidel. Pouzivaji se asynchronni motory, tak jak to je napsano vyse. Funguje to dobre. Jen je potreba zajistit remanentni magneticky tok, ze ktereho se ten asynchronni motor nabudi, coz nevim jak resi, ale myslim, ze by to nemel byt problem, kdyz jsem mel roztoceny asynchronni motor s odpojenymi svorkami, tak na nich bylo asi 10V. Kdyby to problem byl, tak kratke pripojeni 12V SS (vyzkouset, poprve radeji pres odpor) na dve svorky motoru pred nastartovanim (toho dieselu) by to melo resit.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana