Jake ma mit rozmery kaplicka na el. jistic a elektromer?
karel smrcek:
(poklona) , chtel bych va spozadat o radu. Potrebuji postavit kaplicku na jistice a elektromer na hranici pozemku (priprava pred stavbou). Existuje nejaka specifikace, ktera musi byt dodrzena, jako napr. vyska, sirka zdi, prostor pro umisteni jisticu, atd.? Musim nejdrive postavit kaplicku - tzn. dat zednikum planek a teprve za nekolik mesicu pote budeme zapojovat kabely. Na lince CEZ ani na stavebnim urady mi nedokazali poradit.
(poklona) , Karel
Josef Dolejšek:
Zajímavý termín pro elektroměrový pilíř "kaplička".
Co koupit kapličku hotovou, plastovou, např. od DCK Holoubkov? Dodává se elektroměrová rozvodnice + podstavec, z nichž se sestaví pilíř.
Pokud se staví elektroměrový pilíř zděný, dělá se to v praxi tak, že se nejdříve koupí vlastní elektroměrová oceloplechová rozvodnice a ta se následně obezdí. Dle potřeby (záleží odkud bude přívod) musí být součástí elektroměrovéh o pilíře i přípojková skříň.
Milan Karvánek:
Uveďte na seba mejlíka, plánky pošlu, před měsícem jsem je skenoval pro kolegu Horského.
karel smrcek:
Muj majlik je: hn5n1@centrum.cz (poklona) za zaslani. Omlouvam se za neodborny vyraz, ale byl jsem asi ovlivnen plynari, kteri tak nazyvaji svuj HUP:-) Radeji postavim zdeny z bilych cihel, atk aby to ladilo s HUPem.
(poklona) , Martin S.
Josef Dolejšek:
Přikládám obrázek, jak by mohl pilíř z bílých cihel vypadat. Jinak, obecně, může být pilř pro HUP a pro elektroměr společný, jen plyn a elektrika musí být stavebně odděleny.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana