Používáte ČSN online?
Miroslav Minařík:
Zní to divně, ale já souhlasil s prázdnou stránkou. 1.1. se v ujednání nic nezobrazilo.
Při registraci žádné ujednání ani varování nepřišlo. Tedy ...?
Kdo měl nějaký text pravidel při registraci?
Milan Karvánek:
Nejsem si jistý, nějakého potvrzení. Nicméně z této diskuse musí mít provozovatel jistě radost, když mu zde tak krásně pomáháme vychytávat případné mouchy a jak už to bývá jistě bude každý dobrý skutek po zásluze potrestán. Očekávám tedy od provozovatele nějaké změny, samozřejmě v jeho prospěch, jak jinak?
Milan Karvánek:
A zdá se, že nastala drobná změna ve prospěch uživatelů (dance) jednotlivě registrovaný uživatel může používat 2 různé počítače. Více zde: http://csnonlinefirmy.unmz.cz/podminky/Licencni_podminky_CSNonline.pdf
ALCR:
Zkoušel jste někdo vytisknout 3 výtisky od jedné normy, jestli je, nebo není omezen počet výtisků na 2 výtisky na normu? Já jsem se k tomu ještě nedostal už týden čekám na nový optický válec do tiskárny :(
František Šohajda:
TO:Milan Karvánek
Zdá se, že provozovatel ČNI bude asi pilný čitatel našich diskuzí!!! ;D ;D
Je to rozumné na dvou PC..Když má někdo kancl ve 20Km vzdálením městě a doma o víkendu něco dodělává tak nepojede 20km se podívat na něco do normy-když to má zaplaceno!
TO: ALCR
Také to chci vyzkoušet, protože jsem tiskl normu a dvakrát se mi zakousla tiskárna a vytiskl jsem jen polovinu a na portále mám ,že jsem ji vytiskl celou.....Kupu ji novou tiskátnu a budu se snažit normu po třetí vytisknout-doufám že už OK!! >:(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana