Používáte ČSN online?

<< < (25/27) > >>

Jan Alin:
Citace: František Šohajda  20.02.2009, 12:30

TO:Milan Karvánek
Možná že vylepšují systém... Necháme se překvapit co nám vylepší. ;)

Oni to časem doladí, každý systém má na začátku problémy.
Každopádně já jsem rozhodnutý že dokud s v PDF nebude dát vyhledávat text a zvýrazňovat tak si to domů neobjednám. No a tohle nesouvisí s tím jak moc mají odladěnou webovou aplikaci ale s rozumem při vytváření zabezpečení dokumentu :'(.

Lukáš Láryš:
Zkoušel jsem se přihlásit na ČSN online, ale bez úspěchu (nejsem nově registrovaný uživatel).
Máte někdo podobný problém?
Loni to ještě fungovalo. ;D (29.12.)

Miroslav Minařík:

ÚNMZ se teď již zařadilo mezi ostatní úřady.
Jede si po svém.
Udělalo si facebookovou stránku a tím splnilo komunikaci se světem.
Poslední mohykán Csirik je pryč.

Tak nějak to slýchávám od blízkých elektrotechnik ů.
ČSN online naštěstí nepotřebuji.
I když jsem ho měl mezi prvními.

Kamil Novák:
Včera jsem se tam pokoušel přihlásit a objevila se hláška ve smyslu, že systém přechází na nového provozovatele a bude funkční od 3.1. Doufám že 2018...

A k otázce : i když se dá tomuto systému vytknout hodně věcí, např :

- když nevyčerpám všechny tisky (protože mne v předplaceném období prostě tolik norem nezajímá) a vynechám jeden půlrok, tak jsem pro ně napříště "novej" a moje předplacené, ale nevyčerpané strany propadly "ve prospěch státu",

- jejich ochranný plug-in musím při každém pokusu o zobrazení znovu a znovu do Acrobatu instalovat,

- plíživé zdražování ve stylu : za stejné peníze jen polovina předplatného. A že by za dvojnásobek ceny měl být nějaký kvalitativní posun ?

- dnes se vytváří jen zlomek "čistokrevných" (tedy nepřevzatých) ČSN a jen zlomek norem se vydává v papírové podobě. Tak by jeden předpokládal, že k tomu nebude zapotřebí tolik zaměstananců. A že by se tak mohly snížit i náklady na chod tohoto úřadu, což by se v "normálním" ekonomickém prostředí mohlo odrazit i na ceně služby.

Ale velká část zde jistě dobře pamatuje doby, kdy jsme si museli, byť třeba kvůli pár stránkám, kupovat předražené normy v papírové podobě. Občas to vycházelo i na 20,-Kč/strana A4.
Ve světle této nedávné historie je to dnes (skoro) luxus. Řečeno s klasikem : "Kdo se nespokojí s málem, není hoden velkého ".

Jirka Š. Svejkovský:
Původní adresa mě přesměrovala na novou csnonline.agen tura-cas.cz.
Přihlášení OK.

Před časem ing. Babiš přímo prohlásil, že jsou normy příliš levné a že potřebuje splnit předvolební slib (naplnit státní pokladnu). Je to tedy skrytá daň.

Problémy s pluginem jsem zaznamenal taky. Jenom nechápu, proč to na mě mluví německy.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana