Nebude někomu smutno po klasických žárovkách?

<< < (14/20) > >>

Michal Kolesa:
Já bych to udělal, ale vše co udělám tak všichni zkritizují (Pravda je že ta kritka nějakou část pravdy obsahuje) tak ztrácím motivaci

Kamil Novák:
Citace: Michal Kolesa  13.12.2008, 18:12

Já bych to udělal, ale vše co udělám tak všichni zkritizují (Pravda je že ta kritka nějakou část pravdy obsahuje) tak ztrácím motivaci

Není třeba věšet hlavu - překonávání překážek, nezdarů a i nepochopení vás může jen posílit.  (wall)

Nápad byste již měl, tak šup, šup hledat a následně sestavit onu srovnávací tabulku !  (norm)

kbulda:
Citace: Kamil Novák  13.12.2008, 00:32

Promiňte indiskrétní otázku, ale kolik lidí to WC používá ?  ??

Stačí 1 až 2 s nemocnou prostatou.

Radek Červený:
Citace: Michal Kolesa  13.12.2008, 18:12

Pane Kolesa, nenechte se odradit, přece se nevzdáte kvůli nějaké blbé kritice. Mně osobně každá kritika zamrzí a donutí přemýšlet, kde se stala chyba, abych ji odhalil a příště této chybě mohl předejít. Takže buďte rád za kritiku, protivník vás vlastně nutí posunout se vpřed.
Já vám věřím, že tu tabulku zvládnete a dáte ji sem kolegům k nahlédnutí. Někteří z té tabulky budou čerpat a řeknou Koleso díky, a jiní na ní budou hledat muchy, aby vás donutili udělat ji bezchybnou. A z této bitvy ve finále vyjdete jako frajer.
Já osobně vám věřím, že to zvládnete, jste můj favorit  ;) (jednicka)

Radek Červený:
Citace: paja040  13.12.2008, 17:33

*****************,  malinko mimo jenom trochu :-)
Proběhla diskuse i na ekologický náhled ohledně úsporek,toto je jiná "ekologická zkušenost",výrobky na jedno použítí...neop ravovat,ale kupovat stále nové:-(

Souhlasím s Vámi, ale v tomto vláknu to opravdu není vhodné téma. Založte vlákno nové na toto téma a můžeme diskutovat. S vaším názorem plně souhlasím a myslím si, že diskuze na tuto problematiku rozhodně nezapadne.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana