Nebude někomu smutno po klasických žárovkách?
Petr Moravec:
Nedá mi to abych neuvedl i svůj názor.
Souhlasím s tím že pokrok se nedá zastavit, ale v současné době zakázat žárovku je nesmyslná zhovadilost.
Aby někdo v Bruselu rozhodoval čím budu spotřebovávat energii kterou si kupuji za svoje peníze, to je tedy síla. Já stále věřím že k tomu nedojde. Ale když to tak kolem sebe vidím jsem asi najivní. :'(
Martin Novák:
Citace: Petr Moravec 12.12.2008, 20:42
Aby někdo v Bruselu rozhodoval čím budu spotřebovávat energii kterou si kupuji za svoje peníze, to je tedy síla. Já stále věřím že k tomu nedojde. Ale když to tak kolem sebe vidím jsem asi najivní. :'(
To jo. Kdyz tak nekdy jen ze zvedavosti procitam materialy Evropske komise a Parlamentu, nestiham se divit. Z poslednich zhovadilosti bych vypichnul treba "kartu produkce CO2 pro fyzicke osoby" s naslednym zdanenim treba za to ze si dovolite mit a pouzivat auto (navrh EP, v soucastnosti v pripominkovaci m konani), nebo zdaneni "nezdravych" potravin (rozumej potravin s vysokym obsahem tuku a cukru) podstatne vyssi sazbou DPH (navrh EK)...
Takze za par let se dockame treba toho, ze bucek nebo uzeny v kramu bude zdaneno spotrebnou dani jako dnes alkohol a za domaci zabijecky bude kriminal...
Miroslav Jakl:
-Tak jsem dnes nakoupil žárovky 25 až 100W /8kč kus za 800,- . Myslím si, že budu mít vystaráno až do hrobu a syn je ještě zdědí, EU neEU... :-) M.J.
paja040:
Dobrý večer, už i ETA :-(
Dostal se mi na stůl vysavač na opravu: trochu smrdí... zjištěn hořící komutátor rotoru, řešením byl obvykle nový rotor, ložiska, uhlíky a při slušném stavu ostatního- stator, ložiskové štíty, turbíny,obal vysavače ,vyčištění následovala oprava za rozumnou cenu a životnost nového stroje.
Nyní byl nabídnut pouze kompletní motor za nerozumnou cenu...
Dosud jsem výrobky ETA preferoval, ale nyní?
Cena vysoká, možnosti jako u výrobků na jedno použití za jinou cenu :-(
Kamil Novák:
Citace: František Šohajda 12.12.2008, 06:39
TO: Matuška Petr
Já testuji na WC úsporku už cca 1-2 roky, a denně se tak asi 40-50x zapne a vypne /přes pohybové čidlo/ a zatím jsem velmi spokojen.
Promiňte indiskrétní otázku, ale kolik lidí to WC používá ? ??
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana