Co by rekl RT na podomitkovou krabicku se zasuvkou prilepenou na dlazdickach?

<< < (2/3) > >>

Petr Doležal:
U mne je to tak, že když se na to budu dívat málem celý život, tak třeba týden počkám, než to seženu. A když mamina brble, že se to táhne, tak ji opáčím, co kdyby mě třeba klepla pepka ? Den sem, den tam.

Myrrek:
Citace: Petr Doležal  18.11.2008, 20:55

U mne je to tak, že když se na to budu dívat málem celý život, tak třeba týden počkám, než to seženu. A když mamina brble, že se to táhne, tak ji opáčím, co kdyby mě třeba klepla pepka ? Den sem, den tam.

Pane Dolezal,Vas mam strasne rad,vzdy najdete viceroreseni v jedne odpovedi.S uctou Myrrek

Yokotashi:
Ja sice rozumim tomu, jak to funguje a proc, ale nezivim se tim, takze nemam moc prehled, co se vyrabi a co jde koupit u nas. A chtel jsem to mit taky hotove :-).

Diky

Patrik Augustin:
zasekat je idealni moznost.Pokud bude ta Vase instalace mit dostatecne kryti a nebude Vam vadit vzhled tak RT by melo zajimat pouze to napojeni.Mezi zasuvkami CU 1,5 neni uplne koser ale da se pouzit.Spis bych tam dal CU 2,5mm.Napojeni do cokolady je jeden ze zpusobu jak spojit vidice.Proti tomu by snad nikdo nic mit nemel.Jinak v pripade ze  nemenite jisteni ale pouze tam pridate nejakou zasuvku norma nepozaduje revizi ale staci zapis o kontrole.V pripade ze vyhovi impedance smycky a izolacni odpor nevidim duvod proc by to nemelo projit i pripadnou revizi.

Yokotashi:
Kryti ma stejne, jako puvodni zasuvka a vzhledove se to docela povedlo.

Privod je Al 1.5 (nechci kecat, ale 2.5 to neni a Al 2 se snad nedelala),  takze mi Cu 1.5 prisla adekvatni. Vicemene jsem udelal to, ze jsem ze zasuvky vytahl roztrojku (takovou tu, co ma na jedne strane fazi vpravo) a dal tam misto ni 3 zasuvky (z toho jednu vypinatelnou),  takze jsem si, co se tyka bezpecnosti, myslim docela pomohl :-).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana