Poradíte mi brašnu pro elektrikáře?
Merick Kir:
Citace: JJoseff 29.10.2008, 19:48
a jaký by jste doporučily? se kterým máte dobré zkušenosti?
Pokud mohu mezi dotazovanými ženami doplnit, pak ...
http://elektrika.cz/data/clanky/ksn021029
Milan Karvánek:
Citace: JJoseff 29.10.2008, 19:48
a jaký by jste doporučily? se kterým máte dobré zkušenosti?
Tak to není vůbec jednoduchá otázka. Ten můj první kufr byl ještě hodně drahý tehda přes 2500,- Kč a po několika opravách slouží v podstatě dodnes. Od té doby jsem zakoupil ještě několik dalších (dnes cena do 500,-) ale ani jeden již nedosahuje tuhosti konstrukce toho prvního "porevolučního", ucho již dávno není monolitický odlitek z hliníku, ale je z plastu, tloušťka plechového kování rohů již není v mm ale v mikrónech.... Vlastně bych sám také přivítal tip na kvalitní profi kufr, který mi vydrží dalších 15 roků. ;)
Radek Kroutil:
Ono taky záleží v jaké odnoži elektra pracujete.
Pokud stavební elektro, je dobrá plastová bedna. Vyberte robusnější, aby vydržela i Vaši váhu na stoupnutí. On je občas takových 30cm dobrých
Pokus jako servisák, buď tu bednu (mám od fa STANLEY) nebo kufr. A pokud hodně chodíte po půdách (antény apod) je dobrý pracovní batůžek (mám od fa LUX)
Já osobně mám na každou práci jiný přenosný úložiště. Tj. mám batohy, kufr i plast. bednu. Tim pádem i několik vercajků. To je moje slabost
Ono to i špatně vypadá jet k někomu na servis do kanceláře a aby vám tam padal bordel z brašny, nebo z obsádrovaného šroubováku
Jaroslav Hasala:
Osobně mám také dvě sady "vercajku", jednu "montážní" a jednu "revizní".
V autě obvykle vozím obě dvě sady, na stavbu si sebou beru to, co zrovna potřebuji. Pak tam mám ještě malý "svačinový" plastový kufřík pro nějaké drobné práce nebo pro přesně určené práce - ten je z větší části prázdný, v případě potřeby do něj dám to, co zrovna potřebuji.
Montážní sada je v plechové "bedně" - je to podobné jako běžné plastové kufříky, jen větší a z nerez plechu. Už to mám nějakou dobu, stálo to cca 1500 Kč.
Revizní sada je v hliníkovém kufru, spolu s některými přístroji na revize. Snažím se, aby tato "revizní sada" vypadala trochu reprezentativn ě.
Potom mám ještě jeden kufr, či spíše bednu pro "špinavé" nářadí jako jsou potřeby pro sekání a sádrování.
To dělení na "čisté" a "špinavé" nářadí je podle mě nutnost.
Pro přepravu různých menších věcí jako třeba vypínače, zásuvky, jističe (...) používám plastové přepravky na ovoce, kvůli snadné manipulaci a také kvůli stohovatelnost i.
Pavel Horský:
Sám léta používám koženou montážní brašnu, kterou fasovali montéři SČE. Viz. přiložená fota ve více příspěvcích ( ne že bych fotky neuměl vložit do jednoho příspěvku, ale nechtělo se mi je datově zmenšovat)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana