Poradíte mi brašnu pro elektrikáře?

<< < (5/6) > >>

Jan Bocek:

Tento kufr Basic jsem viděl u spoustu montérů. Je zde v akci za poloviční cenu než Big Twin červený. Používám asi 15 let z podobné hmoty ABS od Delsey. Snese opravdu hrubé zacházení. Myslím, že do toho Basic vejde hodně vercajku i MP a dokumentace.  Má dobrou výšku. Líbil by se mi sice Robus 45, anebo aspoň 34, ale za tu cenu bych musel na ten vercajk si šáhnout. Někdy není ta skladba zrovna cílená na mé potřeby. Ale ten Basic pro montéra do firmy za 2,5 KKč, to je pěkný dárek.

Milan Hudec:
Pro inspiraci.
Mrkněte na bagobago.
Za mne geniální, sedí se na tom fakt dobře, i coby dárek pro širší veřejnost, nejen zapálené montéry.

Zdeněk Pikhart:
Bagobago jsem koupil a zase vrátil. Sedí se na něm dobře,  ale to je všechno. Nic se tam nevejde a nesrovná.

Miroslav Minařík:

Jak tak běhám po stavbách a firmách, po očku vždy mrknu na nářadí a v čem se nosí. Skoro bych řekl, že těch alternativ je tolik, že doporučovat nějaký kufr k jinému užití, než k vlastnímu snad nejde.
Příčinu vidím v rozlišných režimech uživatele a také v potřebě odlišného nářadí a přístrojů.
Možná by víc pomohlo, pokud pošlete fotku svého kufru a napíšete plusy a mínusy (z vašeho úhlu pohledu) toho konkrétního provedení.

Milan Hudec:
Citace: Zdeněk Pikhart  15.12.2019, 05:54

Bagobago jsem koupil a zase vrátil. Sedí se na něm dobře,  ale to je všechno. Nic se tam nevejde a nesrovná.

Jak uvádí Mirek, záleží indiv.co potřebuješ...
Pro např.otrocké zapoj zás či rozv.stačí pár kousků vercajku, který se do toho batohu určitě vejde i se sváčou.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana