V čem je kouzlo bodovek?
Milan Karvánek:
Citace: Vojtěch Běhunčík 29.10.2008, 14:34
Pokud bychom tedy dělali anketu, zjistíme že u elektrikářů nejsou bodovky příliš oblíbené.
Ani s tím se ovšem nedá zcela souhlasit. :) Osobně mám k bodovkám zcela neutrální vztah. Spotřeba je věcí majitele, pokud je to technicky proveditelné.. .. nepřísluší mi posuzovat vkus jednotlivých zákazníků.
Jednu dobu jsem dělal hodně interiéry navrhované výhradně architekty.... zvyknul jsem si ;) a bodovky bývaly ten nejmenší problém ;D .
Osobně mám v obýváku z 2w bodovek celé hvězdné nebe, pravda, že toto "bodovkové pole" zabírající 1/4 stropu je jen jedno z 5 různých svítidel v tomto pokoji a stojací lampu na čtení u křesla v to nepočítám :)
sniper76:
Diskutovat by se mohlo i spotřebě. Montoval jsem bodovky bratrovi a on si je osadil úsporkami. Mají tvar klasické halogeny,ale mají přijemný příkon. Jediné mínus je cena (nad 200kč). Osazení v obýváku, kuchyni apod. nesnižuje životnost.
Vojtěch Běhunčík:
Původně tady bylo "D ě k u j i z a n á z o r y."
Nechápu, co se nelíbí úpravcům tohoto fóra na poděkování. Takhle to vypadá jako něco závadného.
Pokud tedy máte takovéto chování i k řádně přihlášeným přispěvatelům, nezbývá mi než se s vámi rozloučit.
Citace: Vojtěch Běhunčík 29.10.2008, 14:34
..... ... za názory.
Václav 3:
Citace: Vojtěch Běhunčík 29.10.2008, 20:24
Původně tady bylo "D ě k u j i z a n á z o r y."
Nechápu, co se nelíbí úpravcům tohoto fóra na poděkování. Takhle to vypadá jako něco závadného.
Pokud tedy máte takovéto chování i k řádně přihlášeným přispěvatelům, nezbývá mi než se s vámi rozloučit.
Použití slov pan nebo (poklona) by nemělo být problémem, proč mazat slušnost a nahrazovat tečkami, jsem plně pro smazání neslušných příspěvků a nesmyslů, tímto se ale mnoho místa na serveru neušetří. Pokud to dělá program automaticky, je třeba ho upravit, ani mezi techniky není slušnost a projevy úcty nežádoucí.
Nelíbí se mi také rozlišování na přihlášené a nepřihlášené, každý máme své důvody, mnohdy pouze osobní, jak se zde prezentujeme - viz jinde na vláknech diskuse kolegy Tomáše Fuka. Důležitý je obousměrný tok informací, každý z nás se něco dozvíme a naopak zase svůj názor nebo zkušenost předáme dál. Diskuse je od slova diskutovat, nevracejme se do dob Rudého práva, o jehož obsahu se diskutovat nesmělo - veřejně.
Přeji administrátorů m tohoto fóra pevné nervy a málo příspěvků, které potřebují zásah.
Kamil Novák:
Jedno docela praktické využití bodovek vidím v jejich instalaci do dna horních skříněk kuchyňských linek.
Sám jsem si (manželce) takto zhotovil osvětlení pracovní plochy a při použití polohovatelnýc h typů reflektorů a správném počtu (cca 1ks na 0,5m délky pracovní desky) je osvětlení více než dostatečné.
Když vidím pracovní plochy nových kuch. linek "nasvícené" plochými zářivkovými bludičkami s 8W trubičkam, tak... :D
(plc) http://g-elektro.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=1217 (plc)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana