Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  HYBRIDNÍ zóna
| |-+  Ke zkouškám
| | |-+  Sehnat nějakej materiál do ročníkové práce
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Sehnat nějakej materiál do ročníkové práce  (Přečteno 8965 krát)
Ghost.L@seznam.cz

Email
« kdy: 09.03.2007, 23:22 »

zdravím..Prosím o pomoc všechny co se zabívají elektroenergetikou,jestli by mi nepomohly sehnat nějakej materiál do ročníkové práce,kterou mám zpracovat ve škole..na téma nové trendy v průmyslové elektroinstalaci..
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Jan Šlosárek
státní zaměstnanec,energetik,revizní technik
*

Oblíbenost autora: 23

269865100
Email
« Odpověď #1 kdy: 10.03.2007, 09:04 »

To Ghost.L
Nevím ale asi jsem opravdu ze "staré školy" . Myslíte si,že je zcela namístě se schovat za e-mail adresu ? Jinak pokud si dáte tu práci a vyhledáte si na netu požadované,najdete,ho tolik,že se vám ani do té vaší ročníkové práce nevejde.

Ještě doporučení - až budete u toho vyhledávání zkuste také " pravidla českého pravopisu"  Úsměv
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

Když venku prší, dají se dělat jen dvě věci a já karty nehraji...
Tomáš Vybíral
Neverifikovaný uživatel @4

Oblíbenost autora: 0

« Odpověď #2 kdy: 10.03.2007, 11:35 »

Nevím, zda-li vám to pomůže ale zkuste navštívit www.me-prvni-stranky.ic.cz
Michal Kolesa
Chráněnec Clusteru
*

Oblíbenost autora: -81

Michal Kolesa

149413489 michal_kolesa@msn.com
WWW Email
« Odpověď #3 kdy: 21.10.2007, 17:31 »

Zkuste http://elektro.sf.cz

Kamil Novák
OSVČ
*

Oblíbenost autora: 287

WWW Email
« Odpověď #4 kdy: 21.10.2007, 22:45 »

Nevím, zda-li vám to pomůže ale zkuste navštívit www.me-prvni-stranky.ic.cz

Jestli jste ještě neviděl plující text " Stránky mimo provoz" a "Stránky v rekonstrukci", tak na uvedený odkaz určitě běžte.  Škleb blboune

Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj
Tomáš Vybíral
Neverifikovaný uživatel @4

« Odpověď #5 kdy: 23.10.2007, 18:22 »

Ano vím o tom. Chystám se stránky kompletně předělat, ale nezbývá mi na to moc času. Navíc mám závěrečné zkoušky již za sebou, takže mě to moc nijak netrápí. Proto i já upozorňuji všechny ostatní, že  mé stránky jsou a ještě delší dobu budou mimo provoz.
Děkuji za pochopení!
Petr Bašus
Neverifikovaný uživatel @1

Email
« Odpověď #6 kdy: 03.11.2008, 11:20 »

Můžu ti poslat nějaké ty seminárky, ale něco za něco. Ja zase potřebuji vzor elektroinstalace bytové jednotky aspon 3+1 a vůbec se mi to nechce dělat ručně Smích
Jirka Š. Svejkovský
Zaměstnanec - projektant
*

Oblíbenost autora: 154

Chomutov, projekty, revize.

Email
« Odpověď #7 kdy: 03.11.2008, 12:46 »

Skromný dotaz. Jak souvisí elektroenergetika s elektroinstalací? To jsou dva dost vzdálené obory.
Podle tématu bych to typnul na ty instalace. Mrkněte k výrobcům. Hledejte třeba Přípojnicové systémy. A máte téma na tři seminárky.

Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E2/A
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.063 sekund, 23 dotazů.