Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -B- 30 denní zóna dostupných diskusí
| | |-+  Znáte šroubováky fy Wiha?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2 Dolů Poslední příspěvky Odpověď Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Znáte šroubováky fy Wiha?  (Přečteno 1419 krát)
Tomáš Demel
*

Oblíbenost autora: 0

« kdy: 03.02.2012, 20:11 » Odpověď s citací

Vypadají perfektně a hlavně jsou určitě praktické, opravdu práci zrychlí a zpohodlní Super!
Používáte někdo něco podobného?

.......com/watch?v=7GdM3ONfyXM

* wiha3211.jpg (30.27 KB, 500x120 - prohlédnuto 291 krát.)

* wiha.jpg (817.49 KB, 1920x1028 - prohlédnuto 284 krát.)
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Milan Hudec
*

Oblíbenost autora: 17

Email
« Odpověď #1 kdy: 03.02.2012, 20:39 » Odpověď s citací

Vypadají perfektně a hlavně jsou určitě praktické, opravdu práci zrychlí a zpohodlní Super!
Používáte někdo něco podobného?

.......com/watch?v=7GdM3ONfyXM

Asi vám pokazím radost, ale šroubovák z horního obrázku má alespon dle mého názoru velice neprakticky provedenou spodní část rukojeti (tak, kde se proti sobě přikládá palec a ukazovák) se díky použitému tvaru velice špatně drží, a navíc tam výrobce umístil vrypový nápis, což rozedírá kůži na těchto prstech.
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Martin H.
Neverifikovaný uživatel @7

Oblíbenost autora: 23

« Odpověď #2 kdy: 03.02.2012, 21:11 » Odpověď s citací

Vypadají perfektně a hlavně jsou určitě praktické
Vyzerajú perfektne rovnako, no praktickejšie by boli farebne odlíšené, aspoň PZ od PH.
Jirka Š. Svejkovský
Zaměstnanec - projektant
*

Oblíbenost autora: 154

Chomutov, projekty, revize.

Email
« Odpověď #3 kdy: 03.02.2012, 22:05 » Odpověď s citací

Vyzerajú perfektne rovnako, no praktickejšie by boli farebne odlíšené, aspoň PZ od PH.
To někdo dělá?

Koupil jsem si jeden plochý 3,5x0,6 na zkoušku od firmy FEHA. Prošel celkem peklem a drží. Tak jsem si chtěl dokoupit zbytek, bohužel, kromě divné sady nikde nic. Nakonec jsem se nechal přesvědčit na NG. Vypadají dobře. Zajímavý je kombinovaný PZ/FL2x100 na jističe, ten drží v hlavě šroubu jističe opravdu dobře.

Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E2/A
Juraj Rojko
*

Oblíbenost autora: 25

Email
« Odpověď #4 kdy: 03.02.2012, 23:04 » Odpověď s citací

Z toho momentového bude mít jistě radost pan Rotrekl. Smích

Já bych spíš potřeboval momentovej šroubovák. V poslední době se mě stává (docela často), že při utahování šroubku v jisitči tento urvu. Alespoň mám ale jistotu že jsem to dotáhnul na fest.
Martin H.
Neverifikovaný uživatel @7

Oblíbenost autora: 23

« Odpověď #5 kdy: 03.02.2012, 23:38 » Odpověď s citací

To někdo dělá?
Neviem. Poskladal som si sadu od viacerých výrobcov, keď ma prešla trpezlivosť.

Oldřich Morávek
OSVČ montáž, opravy, revize elektro a hromosvodů
*

Oblíbenost autora: 4

WWW Email
« Odpověď #6 kdy: 04.02.2012, 00:19 » Odpověď s citací

Řešil jsem to stejně.
Ploché, PH a PZ každý od jiného výrobce
Juraj Rojko
*

Oblíbenost autora: 25

Email
« Odpověď #7 kdy: 04.02.2012, 00:28 » Odpověď s citací

Proužky smršťovačky různých barev na horní části dříku také pomohou. Možnost i doubarevné kombinace pro rychlé rozlišení velikosti a typu.
Vít Rotrekl
*

Oblíbenost autora: 12

212076358
« Odpověď #8 kdy: 04.02.2012, 07:40 » Odpověď s citací

Zrovna předevčírem, mě kolega ukazoval šroubovák co koupil v bauhausu. Bylo na něm napsáno PZ1-PZ3, PH1-PH3. Univerzál na všechny šroubky, byl od NAREXu. Neváhal jsem a vyzkoušel - napřed šroubek do krabiček (PH1) a pak šroubek ve vypínači na DIN SCHRACK 40A/3 - PZ3. A kupodivu to opravdu fungovalo.

Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HTC Wildfire a diakritika se tam píše blbě :-)
Jan Franěk
Český živnostník-elektrikář
*

Oblíbenost autora: 196

Email
« Odpověď #9 kdy: 04.02.2012, 08:26 » Odpověď s citací

Zrovna předevčírem, mě kolega ukazoval šroubovák co koupil v bauhausu. Bylo na něm napsáno PZ1-PZ3, PH1-PH3. Univerzál na všechny šroubky, byl od NAREXu. Neváhal jsem a vyzkoušel - napřed šroubek do krabiček (PH1) a pak šroubek ve vypínači na DIN SCHRACK 40A/3 - PZ3. A kupodivu to opravdu fungovalo.

V minulém týdnu mi to nabízel i obchoďák firmy BERNER . Přijel za mnou přímo na stavbu a já si ho vyzkoušel. Byl jsem taky mile překvapen. Šlo s ním utahovat jak kompleťáky v zásuvkách, tak šroubek prům. 4 při montáži světla.
Uvažuji o zakoupení a pak podrobení ostrého testu na několika stavbách.

Elektrikář a revizní technik.
www.fraja.cz
revize@fraja.cz
t: 728171585

Člen profesního sdružení ČES - Český elektro svaz a člen rady UE-ČR        http://eces.webnode.cz/
Jirka Š. Svejkovský
Zaměstnanec - projektant
*

Oblíbenost autora: 154

Chomutov, projekty, revize.

Email
« Odpověď #10 kdy: 04.02.2012, 10:08 » Odpověď s citací

Taky mi ho nabízeli. Ale protože mám silnou averzi proti "univerzálům" všeho druhu, odmítl jsem. Tak až ho někdo pořádně vyzkouší, dejte vědět.

Projektant (strojní zařízení/energetika/TZ budov), revizní technik E2/A
Jiří_Hrubý
Neverifikovaný uživatel @6

Oblíbenost autora: 12

« Odpověď #11 kdy: 04.02.2012, 10:14 » Odpověď s citací

To někdo dělá?

Dělá to Bahco. Jen nevím čím to, ale z kolegů jsem příznivcem této značky jen já. Buď není  tak zavedená, nebo oblíbená, ale kvalitativně jsem spokojen.
Štefan Beláň
Karlovy Vary
*

Oblíbenost autora: 304

Chránič je chránič!

« Odpověď #12 kdy: 04.02.2012, 10:47 » Odpověď s citací

Nářadí WIHA je super. Používám Wihu cca 15 let. Je sice trochu dražší, ale ve svém životě se držím přísloví "Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci".  Úsměv
Toto nářadí mám doma, ostatní mám v kufru v autě. Ještě se mi nepodařilo zničit žádný kus, pouze jsem toho hodně poztrácel. Pláč

PS: Nejvíce užitečný kus je ráčna na obr. úplně vpravo. Tím se pohodlně povolí a utáhne naprosto všechno. Palec vzhůru

* 040220121286.jpg (395.37 KB, 2048x1536 - prohlédnuto 244 krát.)

Chránič chrání - jistič jistí.
Milan Hudec
*

Oblíbenost autora: 17

Email
« Odpověď #13 kdy: 04.02.2012, 11:09 » Odpověď s citací

Dělá to Bahco. Jen nevím čím to, ale z kolegů jsem příznivcem této značky jen já. Buď není  tak zavedená, nebo oblíbená, ale kvalitativně jsem spokojen.
Bahco dělá perfektní nože, např. pro rybáře jak dělané, vítězové soutěží v odkosťování většinou používají právě tyto.
Jan Franěk
Český živnostník-elektrikář
*

Oblíbenost autora: 196

Email
« Odpověď #14 kdy: 04.02.2012, 11:40 » Odpověď s citací

Bahco dělá perfektní nože, např. pro rybáře jak dělané, vítězové soutěží v odkosťování většinou používají právě tyto.

Co ty všechno neděláš?  Škleb Včelař, rybář - vykosťovač . Ještě nějaké překvapení  Mrknutí

Taky mám nějaké nářadí od fi WIHA. Mám dvoje  kleště a jsem s nimi velmi spokojen.  Ale nemám jejich šroubováky. Převážně používám šroubováky  firmy IRAZOLA.

Řekl bych, že firma WIHA patří do skupiny těch kvalitnějších firem. Tedy profesionální nářadí. Zřejmě s nákupem jejich výrobků nikdo neudělá chybu. Tedy alespoň u většiny jejich výrobků.

Elektrikář a revizní technik.
www.fraja.cz
revize@fraja.cz
t: 728171585

Člen profesního sdružení ČES - Český elektro svaz a člen rady UE-ČR        http://eces.webnode.cz/
Stran: [1] 2 Nahoru Poslední příspěvky Odpověď Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.073 sekund, 22 dotazů.