Vážení, uvědomte si, že někteří (zdůrazňuji: NĚKTEŘÍ !) elektrikáři jsou zvláštní povýšená elita, pro které jsou ostatní lidé jen pouhá trdla. Sice často neumí ani český pravopis, ale jsou to borci.
A takový elektrikář je nic proti zedníkovi. Minulý týden jsem dva takový měl doma na tři dny. Za tu dobu, jenom ve vztahu k elektrice:
1) Vyhodili bednu s materiálem s tím, že takový kosočtvercoviny snad v 21. století nejsou potřeba a kdesi cosi

2) Nebyl problém tahat pro nářadí 40m prodlužku 3x1 od zásuvky vzdálené 5m. Navíc mě tu prodlužku sebrali z průjezdu, kde byla připravena pro sekačku (800W) bez ptaní a zasukovali ji tak, že jsem prodlužku rozmotával 3/4 hodiny.
3) Jeden z nich si uvařil vodu v rychlovarné konvici na sklokeramické desce. Teda skoro, dostal to k úhradě.
4) Jeden z nich vyčuchal starou probíjející vrtačku s ustřiženou flexošňůrou, co jsem nestačil vyhodit. Začal ji somrovat, že si k tomu hodí čokoládu a nějaký kus gáblu a že může ještě nějakou dobu fungovat.
5) Neměl problém postavit 300W halogenovou lampu na papírový krabice. Prý svítí jenom dopředu, tento expert nedokázal pochopit, že hřeje celá a teplo ve viditelným spektru pozorovat nemůže

6) I přes poučení o nepřítomnosti chrániče si borec vytáhl ven prodlužku zapojenou do zásuvky pro mrazák. navíc je natvrdo střihl dveřma, prý aby netáhlo dovnitř

Mimo té konvice si nepřipustili ani náznak pochybení a jakýkoliv pud sebezáchovy u nich chybí. Dokonce ani zákazy (použití zásuvky od mrazáku,...) pro ně neplatí. No nejsou to arogantní hovada?