Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -B- 30 denní zóna dostupných diskusí
| | |-+  Jaký odpor naměřím na topném tělese sporáku pokud je dobré?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Jaký odpor naměřím na topném tělese sporáku pokud je dobré?  (Přečteno 948 krát)
Jan Alin
*

Oblíbenost autora: 202

« Odpověď #15 kdy: 27.01.2012, 13:09 »

Vážení, uvědomte si, že někteří (zdůrazňuji: NĚKTEŘÍ !) elektrikáři jsou zvláštní povýšená elita, pro které jsou ostatní lidé jen pouhá trdla.

Ano, pokud někdo srovnává opravu tělesa sporáku s praním, vařením, uklízením, žehlením a nakupováním, tak je pro mě opravdu trdlo. Nemyslím si, že bych kvůli tomu byl povýšenou elitou, jen nepletu běžný život a práci na el.zařízení bez elektrotechnického vzdělání dohromady.
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Milan Hudec
*

Oblíbenost autora: 17

Email
« Odpověď #16 kdy: 27.01.2012, 13:35 »

Je moc dobře pro všechny kolem vás jak dbáte na profesní čest všech ve Vašem okolí.
Pere vám pradlena.
Vaří vám kuchař/kuchařka.
Ulízí uklízeč/uklízečka.
Veci k žehlení nosíte na mandl.
Účetnictví si také neděláte sám.
Nakupovat vám chodí nákupčí.
Více lidí jako jste Vy.
Člověče, proberte se.
Pere mě pračka, z toho točení by se mě motala hlava.
Uklízení mě nebaví a dávám si ho coby formu trestu.
Žehlení mě baví a zpívám si u něho.
Nakupovat chodím rád kvůli mladým prodavačkám.

Sádrovat jako elektrikář také jistě umím, ale ze zlomenou haksnou jdu potupně k lékaři, proč asi, že.
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Juraj Rojko
*

Oblíbenost autora: 25

Email
« Odpověď #17 kdy: 27.01.2012, 13:40 »

Sádrovat jako elektrikář také jistě umím, ale ze zlomenou haksnou jdu potupně k lékaři, proč asi, že.

Kvůli sestřičkám?
Petr M

Email
« Odpověď #18 kdy: 27.01.2012, 13:47 »

Vážení, uvědomte si, že někteří (zdůrazňuji: NĚKTEŘÍ !) elektrikáři jsou zvláštní povýšená elita, pro které jsou ostatní lidé jen pouhá trdla. Sice často neumí ani český pravopis, ale jsou to borci.

A takový elektrikář je nic proti zedníkovi. Minulý týden jsem dva takový měl doma na tři dny. Za tu dobu, jenom ve vztahu k elektrice:
1) Vyhodili bednu s materiálem s tím, že takový kosočtvercoviny snad v 21. století nejsou potřeba a kdesi cosi  Pláč
2) Nebyl problém tahat pro nářadí 40m prodlužku 3x1 od zásuvky vzdálené 5m. Navíc mě tu prodlužku sebrali z průjezdu, kde byla připravena pro sekačku (800W) bez ptaní a zasukovali ji tak, že jsem prodlužku rozmotával 3/4 hodiny.
3) Jeden z nich si uvařil vodu v rychlovarné konvici na sklokeramické desce. Teda skoro, dostal to k úhradě.
4) Jeden z nich vyčuchal starou probíjející vrtačku s ustřiženou flexošňůrou, co jsem nestačil vyhodit. Začal ji somrovat, že si k tomu hodí čokoládu a nějaký kus gáblu a že může ještě nějakou dobu fungovat.
5) Neměl problém postavit 300W halogenovou lampu na papírový krabice. Prý svítí jenom dopředu, tento expert nedokázal pochopit, že hřeje celá a teplo ve viditelným spektru pozorovat nemůže  zle
6) I přes poučení o nepřítomnosti chrániče si borec vytáhl ven prodlužku zapojenou do zásuvky pro mrazák. navíc je natvrdo střihl dveřma, prý aby netáhlo dovnitř  zle

Mimo té konvice si nepřipustili ani náznak pochybení a jakýkoliv pud sebezáchovy u nich chybí. Dokonce ani zákazy (použití zásuvky od mrazáku,...) pro ně neplatí. No nejsou to arogantní hovada?
Milan Hudec
*

Oblíbenost autora: 17

Email
« Odpověď #19 kdy: 27.01.2012, 14:23 »

Vážení, uvědomte si, že někteří (zdůrazňuji: NĚKTEŘÍ !) elektrikáři jsou zvláštní povýšená elita, pro které jsou ostatní lidé jen pouhá trdla. Sice často neumí ani český pravopis, ale jsou to borci.

(toto samozřejmě neplatí pro slušné a skromné elektrikáře, kterých zde je taky dost)

Pokud mohu soudit, p.Alin rozhodně nepatří mezi povýšenou elitu, to jste si skutečně vybrala špatně.

Ale borci jsme všichni, máme vercajk a dlouhé dráty tanecek
Miroslav Minařík
Zákon o zachování hmoty. Čím víc rozdám, tím víc dostávám.
*

Oblíbenost autora: 228

Odborná publicistika. Oblast elektroinstalace nn.

26163060 SKYPE+e-boss
« Odpověď #20 kdy: 27.01.2012, 14:31 »

Špatně nám peče trouba.
Tak si myslím, že tam budou špatná topná tělesa,
ale nevim jak je mám ověřit jestli jsou dobrá.

Když koukám na vývoj této diskuse, pak je nutno sdělit, že i přes dobře míněný záměr moderátora tento dotaz k nám nepatří.
Elektrika.cz je zaměřená na instalační elektrotechniku.
Opravy spotřebičů hledejte jinde.

CHCETE vědět více?    Pak zkuste můj Google+ nebo Facebook zde!
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.065 sekund, 20 dotazů.