Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Veřejnost, spotřebitelé, neodborníci, kutilové, laici
| |-+  Elektromateriál - diskuse o materiálech a jejich použití
| | |-+  Kde je elektropažout?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2 3 4 5 Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Kde je elektropažout?  (Přečteno 3991 krát)
Jan Kopecký
*

Oblíbenost autora: 2

« kdy: 01.08.2011, 12:09 »

Electric Emotion Tour začíná!! funny funny funny
Online sledování elektromobilu sledujte na: http://elektrika.tv/electric-emotion/online-sledovani-naseho-elektromobilu
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Jiří Schwarz
*

Oblíbenost autora: 215

« Odpověď #1 kdy: 02.08.2011, 06:54 »

Vítáme expedici EET 2011 ve městě piva.
A taky v království DDŘ (Debilních Dopravních Řešení!)
Tak ať řidiče Elektropažouta nepřekvapí nějaká PPN (Plzeňská Přednost Naruby)!

Nebo jinak - vítá vás "město paradoxů". Protože jsme "vybojovali", že budeme "hlavní město evropské kultury", na oslavu zbouráme v centru města kulturmí dům!
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Jan Kopecký
*

« Odpověď #2 kdy: 02.08.2011, 14:40 »

Ale jinak je Plzeň hezké město.  Mrknutí
Najeto 230km! Palec vzhůru
Jiří Schwarz
*

« Odpověď #3 kdy: 02.08.2011, 18:54 »

A svezení v ElektroPažoutovi je příjemné, stojí to za vyzkoušení, kdo máte možnost, neváhejte a vyražte na místo nějaké ze zastávek.

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Václav Pešek
Neverifikovaný uživatel @6

Oblíbenost autora: 9

« Odpověď #4 kdy: 03.08.2011, 22:31 »

akorát že použitelnost je velmi omezená (jet z jižních do východních čech a zpět v jednom dnu - problém)

a rentabilita silně pochybná....

CNC mechanik - §6
Jan Kopecký
*

« Odpověď #5 kdy: 03.08.2011, 23:02 »

Palec vzhůru  třetí den - 437,2km  Palec vzhůru

Jiří Schwarz
*

« Odpověď #6 kdy: 03.08.2011, 23:11 »

Palec vzhůru  třetí den - 437,2km  Palec vzhůru

To jste tam nechali dát dynamo a šlapky, nebo kdy jste dobíjeli?

Zdenek Hejčl
OSVČ - živnostník
*

Oblíbenost autora: 58

Email
« Odpověď #7 kdy: 03.08.2011, 23:43 »

To Václav Pešek:
No já to mám z domova to je kousek od H.K. do Č.B a zpět 440 km, takže reálné.  Mrknutí

Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy
Výroba, montáž a servis vah. EU
Štefan Beláň
Karlovy Vary
*

Oblíbenost autora: 304

Chránič je chránič!

« Odpověď #8 kdy: 04.08.2011, 21:15 »

Tak včera jsem jsem si ve Varech nádherně projel s Mirkem všechna zákoutí lázeňské zóny. Díky  poklona
Z pohledu řidiče, který nejezdil nikdy s automatickou převodovkou, mi jízda přišla dost riskantní, než jsem přivykl jízdě bez spojky. Levou nohu jsem musel mít zkroucenou a zajištěnou pod sedačkou. Super!

Jinak je to super ježdění v městské aglomeraci. Člověk si ale musí dávat pozor na chodce, protože auto nevydává žádný příznačný zvuk.

PS: Možná by bylo dobré, pro jízdu ve městě, vybavit "autíčko" houkačkou se zvukem klasického zvonku jako mají cyklisté.

Chránič chrání - jistič jistí.
Jiří Schwarz
*

« Odpověď #9 kdy: 04.08.2011, 21:24 »

Člověk si ale musí dávat pozor na chodce, protože auto nevydává žádný příznačný zvuk.

Přesně to mě taky napadlo.
Navíc jako "občasný cyklista" jsem si představil, že tohle auto za sebou asi neuslyším,...

Jan Alin
*

Oblíbenost autora: 202

« Odpověď #10 kdy: 04.08.2011, 21:41 »

Navíc jako "občasný cyklista" jsem si představil, že tohle auto za sebou asi neuslyším,...

V TV bylo něco podobného o elektrokolech tuším v Číně. Úrazovost značně vzrostla.
Josef Pentoda
Stačí zavolat 604 545 242, když nevíte co a jak.
*

Oblíbenost autora: 10

jen pět elektrod

Email
« Odpověď #11 kdy: 04.08.2011, 23:40 »

Je to super auto. Překvapilo mně zrychlení. Vůz reaguje okamžitě a zrychlení odpovídá klasickému motoru obsahu 2 litry.  Je to trošku nezvyk, když je ve noze ticho .  Do městského provozu, ale nemá chybu. Tam je automat neocenitelný a mnoha řidiči nedoceněný. Že není slyšet snad nevadí. V městě je rámusu až dost.  A trochu ohleduplnosti to spraví.

Realizace  FTV elektráren od x KW až  xx MW.
Prodej FTV panelů, střídačů.
Solární ohřev vody a vytápění objektu.
Tepelná čerpadla.
Elektronická ochrana majetku.
Opravy strojů a elektro  do 1000V.
Projekční činnost
604 545 242
Jiří Kovář12
*

Oblíbenost autora: 3

revizní technik - E2B

Email
« Odpověď #12 kdy: 05.08.2011, 00:37 »

Včera v kopci na Cínovec málem došlo na zmáčnutí tlačítka peugeot asistence ... naštěstí nebyla nutnost a pažout prošel zatěžovým testem a ještě se zvládl dopravit zpět do Teplic bez dobití (které spalovací auto vrací do nadrže)
Václav Pešek
Neverifikovaný uživatel @6

Oblíbenost autora: 9

« Odpověď #13 kdy: 05.08.2011, 06:07 »

tak ohledně zvuku, tenhle problém je třeba i s aku destou v práci, aku desta je velmi tichá, a v hale kravál jak ...

výsledek je ten, že se musí dávat na lidi víc pozor a když nedávají pozor oni a jejich počínání vyvolává úmysl skřížit dráhu, se musí vytrubovat..

CNC mechanik - §6
Miroslav Minařík
Zákon o zachování hmoty. Čím víc rozdám, tím víc dostávám.
*

Oblíbenost autora: 228

Odborná publicistika. Oblast elektroinstalace nn.

26163060 SKYPE+e-boss
« Odpověď #14 kdy: 05.08.2011, 06:35 »

Včera jsme sestřihli příběh o tom jak elektromobil dostal IMPULS.
http://elektrika.tv/video/2011/11ruzicka_korec.mp4

CHCETE vědět více?    Pak zkuste můj Google+ nebo Facebook zde!
Stran: [1] 2 3 4 5 Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.073 sekund, 21 dotazů.