Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Veřejnost, spotřebitelé, neodborníci, kutilové, laici
| |-+  Plánování, úvahy, vysvětlení, pochopení principu, rozhodování o tom, co si přeji, potřebuji, chci ...
| | |-+  Viděli jste ukázku chytrého domu ovládaného Ipadem?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Viděli jste ukázku chytrého domu ovládaného Ipadem?  (Přečteno 2700 krát)
Jan Alin
*

Oblíbenost autora: 202

« Odpověď #15 kdy: 10.02.2011, 12:47 »

Možná to zní dnes jako pohádka, ale očekávám "hacknutý" dům.

Ono to skončí asi takhle:
Pepo, nejde mě rozsvítit v kuchyni a nefunguje vysavač. Tak restartuj barák Mařenko a ono se to zas rozběhne.  Smích
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Miroslav Revús
*

Oblíbenost autora: 24

Email
« Odpověď #16 kdy: 10.02.2011, 13:17 »

Za toto máte bod!!
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Jiří Schwarz
*

Oblíbenost autora: 215

« Odpověď #17 kdy: 10.02.2011, 13:42 »

Vzpomínate si někdo na dosovskou příkazovou řádku? ...
A co počítač "bez klávesnice a monitoru"?
Moje první setkání s počítačem bylo ve škole, kde jsme měli cosi, co bylo velké jako psací stůl, umělo to přečít program z děrné pásky a něco vyťukat na elektrickém psacím stroji.
----------------
Inteligentní dům je možná budoucnost, ale dnes by to pro všechny nebylo, viz např. diskuse na elektroworld.info v sekci Hvězdná pěchota, kde někomu vadí na Set Top Boxu DO a chtěl by mít "mechanické předvolby" jako na čb TV.
Představte si někoho staršího, kdo zemře hlady v koupelně, protože zapomene jak odemknout přes IPOD...

Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Vladimír Přibyl
Neverifikovaný uživatel @6

Oblíbenost autora: 0

« Odpověď #18 kdy: 10.02.2011, 17:30 »

No naštěstí je to snad hudba vzdálené budoucnosti a pro horních dest tis. To bych radši utekl do srubu s petrolejkou. Již dnes mám pocit že se někteří bez technických vymožeností, mobilu notebooku apod ani nevyto. Kam až to půjde se ptám. Smutek
Aleš Dobrovolný
zaměstnanec - projektant, ve volném čase ... a mám vůbec volný čas?
*

Oblíbenost autora: 47

278396374 adobrovolny@hotmail.com
« Odpověď #19 kdy: 10.02.2011, 18:17 »

No naštěstí je to snad hudba vzdálené budoucnosti a pro horních dest tis. To bych radši utekl do srubu s petrolejkou. Již dnes mám pocit že se někteří bez technických vymožeností, mobilu notebooku apod ani nevyto. Kam až to půjde se ptám. Smutek

No, ono ovládat cokoliv už lze třeba mobilním telefonem a to za pomocí všelijakých  udělátek (komunikátorů) GSM - SMS (s neomezeným dosahem), Wifi a Bluetooth s různě omezeným dosahem. Všelijakých komunikátorů jsou mraky a za ceny, které jsou dostupné i těm dolním deseti milionům. Jde jenom o to zda jsme schopni nějaké smysluplné aplikace vymyslet a ochotni to používat.

Placka IPad jako dálkový ovladač televize v kuchyni asi nebude ta správná cesta, i když proti gustu ...

Na twitter.com jako alesd, na G+ https://plus.google.com/113064284193761258953/posts -  můžete mě sledovat... . Elektronická  vizitka - hcard.ivancice.net
Milan Bláha VIZOVICE
Jsem protože jsem si to vybral ... :)
*

Oblíbenost autora: 10

28286840
« Odpověď #20 kdy: 11.03.2011, 11:08 »

Děcka to není iPad to je AMX dotykový systém ... používaný firmou In... abych nedělal reklamu  Škleb Ale tohle je fakt těžká schizofrénie ... pán si ovládá i úhel natočení televize pomocí vizualizace. ne tohle bych nechtěl ... myslím že vizualizace je dobrá ale je otázkou kam až chcete dojít. My se zaobíráme jako vývojáři tímto již cca 6 let a musím říct že čím jednodušeji to jde tím je to použitelnější. Používáme klasický HTML protokol v našem prostředí a dá se to zobrazit i na iPAdu,iPhonu, Androidech, PC , Macech prostě na všem co má prohlížeč.... jak říkal náš profesor technického kreslení : Rychlost, radost, krása v tom je naše spása  Mrknutí
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.069 sekund, 23 dotazů.