|
|
|
|
|
|
| |
Václav 3
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 30.11.2010, 08:27 » |
|
To Radim B.:
Použít elměrný rozvaděč pro dvě měření můžete bez obtíží a použijte provedení, které má výstupní svorky, takže kabel není zapojen přímo do elměru. Do doby, než se provede rozdělení odběrů, spojí váš elektrikář výstupní kabely právě v těch řadových svorkách, které pomocí spojovacích můstků zdvojí. Při pokládce kabelů nezapomeňte ke každému také natáhnout kabel 3Cx1,5 pro případné ovládání sazby, pokud by v budoucnosti měla být použita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
František Šohajda

Oblíbenost autora: 47
RT E2-A
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 02.12.2010, 05:55 » |
|
To: František . U nás na Slovesku ZES (distributor) uprednostňuje pred elektromerom AYKY a za Cu. Např. u E ONu když dáte do elektroměru Al vodič...neudělají vám připojení a neosadí elektroměr!
|
RT -EZ -elektroinstalace domovní,specializace na zdravotnické rozvody....revize ve zdravotnictví...
|
|
|
|
|
|
|
Václav 3
|
 |
« Odpověď #10 kdy: 03.12.2010, 10:56 » |
|
Znám zlaté české ručičky, co by si pomohli kleštěmi, pilníkem,... a nějak by to tam vecpali  Já bych takhle těm fušerům snad asi ani neradil, on se o to někdo pokusí, když si to tady přečte. Původnímu tazateli zde bylo již odpovězeno, jak to má (nechat) udělat a jak to nakonec udělá, to se asi nedozvíme, protože už se neozývá. Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru.
|
|
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 03.12.2010, 11:11 » |
|
Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru. Pokud to někde nabastlí za odvodem z elektroměru,techniku RZ to bude jedno!  To už bude problém majitele.
|
RT -EZ -elektroinstalace domovní,specializace na zdravotnické rozvody....revize ve zdravotnictví...
|
|
|
Václav 3
|
 |
« Odpověď #12 kdy: 03.12.2010, 11:41 » |
|
Já jsem reagoval na případ, kdy jsou narvané dva vodiče do jedné svorky elměru (kol. Miroš a Schwarz), pokud někdo použije dále v rozvodu krabici nebo řadové svorky k rozvětvení rozvodu, tak není co řešit.
|
|
|
|
|
Miroš Jan
OSVČ - živnostník

Oblíbenost autora: 14

telefon +420 604791991
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 03.12.2010, 22:02 » |
|
TO : Václac 3 Doufejme, že případný bastl odloví a dále nepustí svědomitý technik RZ při montáži elměru. V toto moc nedoufejte. Nedávno jsem přepojoval elektroměrák, kde byl přívod z HDS na svorky elektroměru, a teprve poté na hlavní jistič. Elektroměr řádně zaplombová. 
|
elektromontér, RT E2/A, strojní zařízení,průmyslové instalace
|
|
|
František Šohajda

RT E2-A
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 04.12.2010, 13:52 » |
|
TO:Miroš Já jsem zase několikrát došel na to ,že HDO je jištěno pojistkami v HDO...bez jakéhokoliv dalšího jištění... Vše bylo v rozvaděči plombováno a počet plomb souhlasil s pečetí!rozvodného závodu!
|
|
|
|