Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Veřejnost, spotřebitelé, neodborníci, kutilové, laici
| |-+  Plánování, úvahy, vysvětlení, pochopení principu, rozhodování o tom, co si přeji, potřebuji, chci ...
| | |-+  Jak je odebírán proud z fází při použití sporáku nebo elektrokotle?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Jak je odebírán proud z fází při použití sporáku nebo elektrokotle?  (Přečteno 3534 krát)
jarinek

Email
« Odpověď #15 kdy: 03.10.2010, 01:29 »

Teprve ho topenáři napojili na okruh a servisák mi to přijde napojit na el. a spusti, ale teď je na dovolené...Pak ho ze všeho vyspovídám...
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
jarinek

Email
« Odpověď #16 kdy: 03.10.2010, 01:39 »

To Zdenek Hejčl:
Koukal jsem tedy na ten link, co jste mo posílal a je to stejný návod jako mám. Abych upřesnil pouze věc, která mi vrtá hlavou:  V návodu je kapitola zobrazení, poté nastavení okamžitého výkonu kotle. Někde v popisech na různých int. stránkách je to pojmenováno jako Možnost omezení max. výkonu. Nevím přesně k čemu tato funkce doopravdy je, proto jsem se ptal na to jak funguje spínání výkonů....
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Zdenek Hejčl
OSVČ - živnostník
*

Oblíbenost autora: 58

Email
« Odpověď #17 kdy: 03.10.2010, 09:39 »

Ano to je na straně 8. Může to být pomůcka pro šetřílky, nebo kvůli manželce aby moc nepřetápěla...  angel
Ale může to také pomoci při absenci přednostního relé, kdy ostatní spotřeba domu s topením na maximum by mohla překročit povolený odběr hlavním jističem domu. A tím i nežádoucimu vypnutí celkého domu.
Z návodu a schéma vyplývá, že příkon lze řídit po 2 kW.

Elektromontér EZ-M, O-E2/A. Východní Čechy
Výroba, montáž a servis vah. EU
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE!

Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 21 dotazů.