Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Veřejnost, spotřebitelé, neodborníci, kutilové, laici
| |-+  Plánování, úvahy, vysvětlení, pochopení principu, rozhodování o tom, co si přeji, potřebuji, chci ...
| | |-+  Co obnáší zřízení telefonní přípojky?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Co obnáší zřízení telefonní přípojky?  (Přečteno 3641 krát)
Marek Lukavský
*

Oblíbenost autora: 3

Stěžeň je vlastně stožár s plachtou :-)

« Odpověď #15 kdy: 18.09.2010, 01:13 »

Děkuji všem za podněty, teď už zbývá to "jen" připravit, než přijde pan velký TO2 a laskavě mě připojí do tlf. sítě. Doufám, že se za měsíc nerozmyslí vzdušné vedení v ulici zakopat, nejlépe i s ČEZákama, Ti také bez uzardění natáhli ručku za zvednutí nástřešáku asi o metr.
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

-- M.L. --
Martin Lima
Neverifikovaný uživatel @5

Oblíbenost autora: 2

23477053
« Odpověď #16 kdy: 19.09.2010, 05:02 »

Těch 14-15000 je vtip? cca 10 let zpátky mě to vyšlo na 1500, přijeli dva chlapci, provrtali díru skrz zeď, natáhli ze sloupu kabel, na konec dali zásuvku a bylo... Asi tak 2 hodiny. Už tenkrát mě zarazila sazba přes 700 za hodinu :-) Ale 15000? To mi připadá jako půlka měsíčního platu...
Jen pro srovnání, Buffalo, New York, zřízení přípojky $20, Přeložení $20 (to už jsem dělal celkem 3x), měsíční paušál $14, lokální hovory se neúčtují, a ještě mi nakonec vnutili DSL internet za $19,99 + měsíc zdarma (pravda, trvalo jim půl roku, než to dokázali pořádně zprovoznit...) Měsíční plat "obyčejného pracujícího člověka" je asi tak $15-20/h
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Martin Lima
Neverifikovaný uživatel @5

Oblíbenost autora: 2

23477053
« Odpověď #17 kdy: 19.09.2010, 05:30 »

Měsíční plat "obyčejného pracujícího člověka" je asi tak $15-20/h

No to by jeden chcípnul hlady, těch 15-20 je samozřejmě na hodinu :-)
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »
SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE!

Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.072 sekund, 23 dotazů.