Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  Pracovní zóna
| |-+  -A- Nově přidané příspěvky ke kontrole moderátory
| | |-+  Proudova zatížitelnost kabelu
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Proudova zatížitelnost kabelu  (Přečteno 1469 krát)
Zóna A - zde na příspěvky nelze odpovídat. Vyčkejte na přesunutí moderátory do zóny B
Terba

Email
« kdy: 03.06.2010, 21:55 »

#105# Příspěvek není dle místních pravidel.

Dobry den, muzete mi prosim nekdo vysvetlit tento termin, jsem amater a potrebuju od nekoho poradit.

Jedna se o to ze nerozumim zde se tato hodnota udavana u kabelu urcuje na kabel nebo zilu.

Je moje nasledujici uvaha spravna ?
Pokud budu mit 3f vedeni na kazde fazi budu prenaset max 88 A. Bude mi k tomu postacovat kabel CYKY 4x25
s proudovou zatižitelnosti 101 A na vzduchu.
Pokud bych vsak nemel 3f vedeni a kazdou fazi pustim 88 A, tak presahnu hodnotu a kabel shori nebot jeho zatizitelnost
je max 101 A.

Dekuji vsem za pomoc
Zaznamenáno
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 21 dotazů.