Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  HYBRIDNÍ zóna
| |-+  Oblast definic pojmů
| | |-+  Co se vám líbí na knize Schémata a zapojení (2.díl)?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Co se vám líbí na knize Schémata a zapojení (2.díl)?  (Přečteno 4204 krát)
Miroslav Minařík
Zákon o zachování hmoty. Čím víc rozdám, tím víc dostávám.
*

Oblíbenost autora: 228

Odborná publicistika. Oblast elektroinstalace nn.

26163060 SKYPE+e-boss
« kdy: 23.05.2010, 10:42 »

Už jste viděli druhý díl schémat a zapojení? Osobně se mi líbí. Proti druhému dílu je v něm více schémat pro odborníky. A také více odpovědí pro kutily. Ti se však musí naučit číst liniová schémata.

Play

Pokud knihu máte nebo jste ji viděli napište prosím co se vám na knize líbí, či naopak nelíbí?
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

CHCETE vědět více?    Pak zkuste můj Google+ nebo Facebook zde!
PETR STROMAJER
*

Oblíbenost autora: -7

« Odpověď #1 kdy: 08.09.2010, 11:40 »

Mám doma první díl této knihy,chystám se koupit i druhý pro mne je to taková cenná kniha protože ne vše si člověk pamatuje i když schémata jsme se učily ve škole nazpamět a hlavně co se týče zapojování tří-fázových motoru a jejich kombinací.Takže já VŘELE DOPORUČUJU.

http://elektrika.cz/data/clanky/ben-superpohled-na-schemata-a-zapojeni-2
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Jaroslav Borovec
Moderátor
*

Oblíbenost autora: 314

« Odpověď #2 kdy: 11.09.2010, 10:10 »

Kniha se mi líbí je to dobrý nápad BEN technická literatury vydat publikaci, která je dnes prakticky nejlepší učebnicí, či příručkou pro mnohé učně i studenty.
I starý praktik najde něco k opakování.

Co mne nemile překvapilo byl autor. Po chvíli pátrání kdo je ten tajemný člověk jsem se dozvěděl, že na knize pracoval i Ing. Vítězslav Prokop a Milan Bureš. Kolega se pokoušel o kontakt a bližším rohovoru o knize, ale veškeré snahy zůstaly bez odezvy.
Pravděpodobně inciativa autora skončila u zaplaceného honoráře.
 dabel
Škoda.

Analytik vývojového prostředí elektrotechnických produktů. Praha
Stran: [1] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 21 dotazů.