Žádám o radu, zda je můj nový lustr opravdu jen jednookruhový a jak nejlépe zapojit?
Stávající stav:
Ve zdi dvojvypínač (č.5) - 3 černé kabely, 1x osrý-fáze, který rozvádí proud na dva...
U stropu - 3 kabely, 2x černý z vypínače-fáze, 1x žlutozelený...
Z nového lustru - 3 kabely - standrardně Žz, M a H... (toto byl však vývod i starého a byl zapojen že svícení 3+2 fungovalo, bohužej si již nepamatuju jak...

)
Zapojení nového: Žz ze stropu přes kostru na Žz v lustru... (To by mělo být snad v pořádku, pokud ne, tak mě prosím opravte.)
Jeden černý ze stropu na hnědý lustru... proud po zapnutí prochází na patici všech 5-ti žárovek... (Doufám, že stále dobře a zde jsem raději zapojování ukončil...)
Modrý z lustru jde na závity všech 5-ti žárovek a pokud bych ho spojil se zbývajícím černým ostrým ze stropu, tak by dle mého názoru šly dva ostré proti sobě...

Žádám o radu zda je možno lustr zapojit aby fungoval jako starý v režimu 2+3, pokud by to nešlo, tak o korekci zapojení na jeden okruh, to bych realizoval následovně...
Jeden černý kabel bych zaizoloval u stropu i ve vypínači a následně projil modrý se Žz z lustru na Źz ze stropu a černý ostrý na henědý z lustru... (Je to správně?)
Děkuju.
#105# POZOR! Uživatel používá sedm identit!