Odkazy využiji

. Já rád i počkám na odpověď a budu vděčen za každou radu, která mě bude na tomto serveru sdělena. Myslel jsem, že k tomu tento server může být využíván. Vím, že mám hodně otázek a je to dáno mojí nevzdělaností. Nikoho nenutím, aby odpovídal na mé otázky a také si Vážím každé odpovědi a chápu, že zde odborníky okrádám o čas

.
Otázky mě napadají postupně a skutečně né všechny lze vyčíst z internetu a z norem. Mrzí mě, že toto Výše uvedené tady musíme vůbec řešit

. A hlavně si myslím, že norma by měla být napsána tak aby tam byli vyřešeny nejen všechny otázky ale i praktické příklady - tím nemyslím kus nějakého obrázku. Nemyslím si, že by byl až takový problém uvést pro příklad jak mají vypadat hromosvody na RD, výškových budovách, železobetonových budovách a to kompletně. Zkrátka podobně jak je uvedeno na
www.kniska.eu, ikdyž to nemusí být zrovna animace. Je jasné, že všechny příklady se uvést nemohou ale věřím, že by to hrozně moc pomohlo.
Můj názor je, že ČSN EN 62305-x je jedna z nejhůř napsaných norem skáče se tam s odstavce na odstavec, většina článků je tam psána "by mělo" ..... a spousta věcí je tam nedořešených nebo jen ve formě teorie -
Ale jestli je norma napsána tak nebo tak to jsem tu řešit nechtěl a ani to neberte jako mojí otázku, nebo téma. Doufám, že jsem vás pane Hájek neodradil od toho aby jste byl mezi odborníky, kteří i mě rádi odpoví na mé předešlé otázky. Na semináře samozřejmě rád zajdu.