Diskuse Elektrika.cz
 Veřejnost, spotřebitelé, neodborníci, kutilové, laici
  Plánování, úvahy, vysvětlení, pochopení principu, rozhodování o tom, co si přeji, potřebuji, chci ...
   Mohu na 1 jistič, který jde dále přes proudový chránič zapojit v jádru zásuvky i |
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. |
« předchozí další »
|
|
Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb.
Vyhláška zde ...
|
Autor
|
Téma: Mohu na 1 jistič, který jde dále přes proudový chránič zapojit v jádru zásuvky i (Přečteno 17852 krát)
|
| SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE! | | Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz Je toto zapojení malého staveništního rozvaděče správné? Je vodič 2,5 dostačující pro hlavní jistič 25A? Kde se dá koupit kabel závěšák? Je omezena délka vedení k PR ? Jaký průměr vodiče použít na vzdálenost 30m? Lze ve sklepě přerušit stávající přívod v krabici, stejným průměrem? Je možná náhrada věněčků v rozvodné krabici spojkami Wago? Je v pořádku, že je pro akukamna s ventilátorem vyveden pouze jeden kabel? Mám nový pozemek a chci udělat přípojku jaký je postup ? Prosím může mi někdo vysvětlit krok po kroku co zařídit abych dostal elektroměr? Mohu mít revizi domu i bez přípojky? Je problém přivést kabelem z bytu do této místnosti 230V? Ako napojit amatersky hlavny privod? Co vše je potřeba pro zapojení akumulačních kamen? Nebude třífazový rozvod v bytu mezi jednofázovými byty dělat problémy? Lze napojit el. rozvody 1. patra RD přes svorkovnici? Bude mi stačit pro připojení RD podat žádost o hlavní jistič 3X32A? Co všechno je třeba udělat, aby váš dům byl připojen k elektrické siti? Potřebuji ke stavbě přípojky nn dohled pracovníků VCE či odborné firmy?.. Je zapojení přívodu bez zapojeného N v pořádku? Poradí mi někdo se zapojením přívodu pro gril určen pro USA i EU? Jak vyřešit připojení domku na nářadí z elektroměrového rozvaděče? Musí elektroměrový rozvadeč připojit jen partner energetiky? Je 15A jistič dostačující pro provoz elektrické trouby ? Kdy a je vůbec nutná sporáková kombinace? Mohu připojit elektrický sporák na světelný okruh? Mohu zapojit elektrický sporák do zásuvky? Je přípustné dovést k vařiči z 3fázového vypínače pouze jednu fázi? Jaké jističe a kolik je potřeba pro připojení elektrické trouby? Může být sporák, sklokeramika a trouba jištěna společným jističem? Musím mít před instalací elektrického kotle příslib příkonu rozvodných závodů? Je mozne pripojenie 3f spotrebica s 4 zilovou pripojkou na 5 zilovu? Jak zapojit 400V (4 dráty) na 4000V (5 drátu vč.modrého)? Mohu z třífázové zásuvky napájet jednofázově osvětlení pergoly? Lze použít 400V 3fázový přívod a "rozdělit jej" na 3 jedno fázové 230V? Jak zapojit hydraulický zvedák? Lze připojit el. řetězovou pilu 2400W do běžné zásuvky? Dala by se Wapka 120V/60Hz v ČR napájet nějakým měničem? Je mozne pripojeni svetla provest kabelem lanko Cu 2x0,75? Musí být samostatný el. přívod pro automatickou pračku a plynový kotel? Mohu připojit třífázové zařízení do dvou jednofázových zásuvek? Jaký může nastat problém v případě připojení myčky na obvod pračky? Lze připojit 1f troubu na 3f rozvod? Mohu zapojit mikrovlnku do stávající instalace v chatě? Jaký velký jistič mám použít pro 3f motorovou zásuvku? Jak zapojit přepínač k dvoužilovému kabelu starožitné lampy? Kam připojím myčku na zahradě? Nemá někdo tip na výrobce svorkovnic pro čerpadlo o více než 9 svornících? Je nutné, aby topný žebřík v koupelně s topnou tyčí měl samostatnou zásuvku? Jak připojit vodiče ventilátoru na WC? Jaký pořídit menic 110V/230V pro spotřebiče z USA? Jak připojit čerpadlo z USA na 115V do naší sítě? Mohu připojit prútokový ohřívač vody 400V 9kW (dvě fáze) přes dvoupólový chránič Jak připojit jednotlivé fáze v rozvodné krabičce pro připojení více spotřebičů? Mám na obvod podlahového topení připojit jistič 10A? Co znamenají významy pojmů napětí/pojistka u elektrické trouby? Lze použít třífázový kabel pro jednofázový spotřebič? Mohu připojit nulový vodič trafa na 230V pripojeneho na 400V? Jakou použít vidlici na přívodním kabelu pro čerpadlo 3f+PEN? Jak připojit vrtačku (či jiné el. zařízení) v půdních prostorech? Můžu připojit ještě i troubu na jednu z fází, která napájí ze sporákovky skloker Nebude mi dvouvodičové zapojení svářečky vybavovat proudový chránič? Jak připojit k výstupu z GSM alarmu el. spotřebič? Mohu zapojit topné těleso v sauně z 230V na 400V? Jaký použít přívodní kabel pro dílnu? Musí být pro pračku samostatně jištěný okruh nebo vedení? Jsou stroje ve velkých dílnách připojeny k síti napevno? Moze byt privodny kabel napajajuci zahradny posed vedeny po oploteni zahrady? Lze si vypůjčit místo vadného N vodiče jiný N z jiného spotřebiče? Jak připojit skříňku v koupelně na hnědý, modrý a zelený? Jak napájet 1f spotřebič z 3f sítě? Mohu vyvést z třífázového kabelu pouze jednu fázi pro pilu? Mohu nechat napojit na 3f 16A spotřebiče 1f 7,3kW + 3,5kW? Prečo sa musí použiť 5-žilové vedenie k miešačke? Jak zapojit akumulační kamna neznámého typu a původu? Lze připojit automatickou pračku k elektronickému časovému spínači? Mohu svést dvě lampičky s vypínači do jedné zástrčky? Co to je za pochybné adaptory (adaptéry) 230V bez ochranného kolíku? Je možné jistit jednofázový spotřebič třífázovým jističem ? Proč se po odpojení PEN v 3f rozvodu ozvalo z pračky a TV bum prásk? Lze připojit pračku na elektrocentrálu? | | |
|
|