|
Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb.
Vyhláška zde ...
|
Autor
|
Téma: Bude stačit zásuvka 32A na motor 15kW 28,5A? (Přečteno 5767 krát)
|
| SLEDUJTE PODOBNÁ TÉMATA ZDE! | | Příbuzné diskuse a články z Kutil.elektrika.cz Jak si mohu zpočítat soudobý elektrický příkon? Jaký musí být přívod do domovního rozvaděče pro přímotopy? Je 15A jistič dostačující pro provoz elektrické trouby ? Ktera norma pojednava o prurezu vodice v napajecim kabelu k pocitaci? Je mozné provést el.instalaci drátem 1,5 pro zásuvky a jistit to 16A jisticem? Je přívodní kabel 4B x 25 pro stroj 150kW dostačující? Jaký použít průřez vodičů pro přívod 400V k peci o výkonu 16kW? Spočítáte mi prosím, zda náš hlavní jistič zvládne další akumulační kamna? Jak velký jistič zvolit před elektroměr? Jaký typ a průřez kabelu použít pro vedení v zemi k dílně? Čím může být způsobeno toto podpětí? Je správné vedení k RD s jističem 3x25A kabelem 4x10mm2? Jak se vypočítá tloušťka kabelu na světla a zásuvky? Jak vyměnit jistič 15A za 25A ? Postačí posílit stávající vedení o další kabel CYKY 5Cx2,5? Poradíte mi s příkonem pro větší hospodářskou místnost? Bude mi stačit pro 6kW motor kabel 5x2,5 CYKY? Pomůže další jistič s jinou charakteristikou proti vybavování původního? Jaký je vzorec pro výpočet průřezu přívodního kabelu? Pomůže mi měnič 230/110 pro napájení nabíječky u USA? Co znamená označení 16 (4) A u maximálního proudu spínače? Je kabel CYKY 5Cx6 dostatečný pro přívod bytu? Jak zjistím, že přívod do domu je dostačující pro změnu jističe z 1x25A na 3x25A Stačil by mi CYKY 1,5 pro napájení svítidla 60W a jednoho PC? Jaký použít kabel a jistič na jištění el trouby zapojený se sklokeramikou? Aký istič pre 5kW bojler? Utáhne menič z 12v na 220v třeba laptop? Mohu se zeptat na doporučený průřez vodiče a potřebné jištění spotřebiče 9W? Jak navýšit příkon pro TČ se stávajícím vedením? Kolik stojí navýšení příkonu? Jaký průměr vodičů pro prodlužovací kabel k přístroji o výkonu 3kW? Jak obstarat dočasné navýšení příkonu? Bude ventilátor 3F/480W fungovat při CU1,5 na délce 80m? Jak výkoný elektroagregat mám pořídit pro chatku? Stačí CYKY 5x4 pro přívodní kabel od elektroměru k bytové rozvodnici? Jaký kabel zvolit když mám hl. jistič 25A? Jak vypočítat jakým proudem lze zatížit kabel ke stavebnímu rozvaděči? Jaký zvolit průřez delšího vedení pro TV a plazmu? Jaký jistič, přívodní kabel a jeho zapojení by jste doporučovali pro 40kW? Musim při vyměně hlavniho jističe (z 25A na 32A) nechat udělat revizi? Bude tento privodni kabel do RD dostačující ? Může bojler způsobovat přetížení jističe? Postačuje 5Cx2,5 při 85m na 1500+1500+3000W? Jaký maximální soudobý příkon může být u hlavního jističe 40A? Mohu zapojit do zásuvky jištěné 16A prodlužku 3x1mm2 max. 10A? Jaké je nutný jistič a průřez vodiče pro automatickou pračku o příkonu 1,5 kW? Jak zapojit pilu 1800W v domě s hlavním jističem domu 3x16A? Jaký je postup vyměny zaplombovaného rozvaděče pod elektroměrem? Jakou velikost jističe zvolit pro ponorné čerpadlo když znám jen přikon a vykon? Bude nutná výměna jističe 1x25A pro klimatizaci 2,55kW? Co vše mohu s příkonem 1x20A uvažovat za spotřebiče? Proč mi nejde vyměnit pojitka 20A za vyšší? Proč elektrocentrála 750W neutáhne ledovač 160W? Jakou velikost jističe použít pro vypalovací pec o příkonu 12 kw? Jak zapojit přednostní (odpojovací) relé? Jaké je maximální možné zatížení domovního rozvodu jištěného 25A jističem? | | |
|
|