Hledat téma:

Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
Novinky: podivej
Tato databáze vědomostí je určena všem, kteří oceňují její informační přínos. Pro udržení přehledné konstrukce existují pravidla.
Proto před využitím těchto diskusí čtěte prosím pozorně PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ TOHOTO FÓRA (zde).
Pokud vám nevyhovují, najděte si prosím jiné forum a toto nechte nám. Děkujeme za ohleduplnost.

+  Diskuse Elektrika.cz
|-+  PROFI zóna.
| |-+  VŠE CO POMŮŽE - pomůcky, nářadí, literatura
| | |-+  Doprava a prostředky
| | | |-+  Jaké zvolit užitkové vozidlo pro živnostníka elektro?
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] Dolů Poslední příspěvky Poslat téma Tisk

Upozornění!
Odpovědi na témata nejsou právně závazné!
Na elektrickém zařízení smí pracovat pouze osoba s příslušnou kvalifikací dle vyhlášky 50/78 Sb. Vyhláška zde ...

Autor Téma: Jaké zvolit užitkové vozidlo pro živnostníka elektro?  (Přečteno 5172 krát)
Luboš Zeman
Neverifikovaný uživatel @5

Oblíbenost autora: 3

« Odpověď #15 kdy: 29.01.2009, 08:35 »

Pane Koleso, nemuzu se zbavit dojmu ze jste statem dotovany hypochondr, ktery ustavicne fnuka. To ze jste v invalidnim duchodu na zada, jak jsem nekde cetl je nezavidenihodne, presto vase kyticka ICQ sviti zelene, kdykoliv jsem na elektrika.cz.  Nepremyslel jste ze tom, ze to sedeni u pc a psani takovych plku tomu neprispeje? Bezte na vzduch, zbalte nejakou holku a treba se budete citit hned lip Úsměv
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno
Jaroslav Hasala
OSVČ
*

Oblíbenost autora: 428

Znojmo (JM)

292671550
« Odpověď #16 kdy: 29.01.2009, 09:07 »

Osobně používám Renault Kangoo, v pětimístné verzi N1, s benzínovým motorem 1,2 (55 kW). Benzínový motor jsem zvolil kvůli jednodušší údržbě a také kvůli možnosti přestavby na LPG.
Malý objem motoru není až tak znát na výkonu, zásadní vliv to má ovšem na povinné ručení a havarijní pojištění.
Pro moje účely - jezdím většinou sám nebo + 1, na krátké vzdálenosti (po městě) je to dostatečné. Relativně malé vnější rozměry jsou výhodou při parkování, což je ve městech docela důležité.
Pokud se toto auto pořádně naloží, dost zleniví a také zásadně vzroste spotřeba, ale takto ho používám jen vyjímečně.
Vnitřní přepážka je posuvná, po sklopení druhé řady sedadel vznikne slušný úložný prostor, sklopení sedadel a přesun přepažky zabere méně než minutu.
Střešní nosič je nutnost (žebříky).
Auto bylo kupováno jako nové, na leasing (4 roky). Zajímavá je možnost prodloužení záruky (standardně dva roky) o další dva roky.
Doposud (tři roky provozu) s ním nebyl žádný problém.  

Nutno tedy dodat, že mám ve firmě i další auta, ale toto používám jako "operační".
Pravidla diskusí   Nahlásit moderátorovi   Stěžovat si na moderátora   Zaznamenáno

elektromontážní firma, revizní technik E2/A
specializace : domovní a bytové instalace, průmyslové instalace, hromosvody.
tel. : 603 355 919, 732 158 083
email : jarda@hasala.cz
Michal Kolesa
Chráněnec Clusteru
*

Oblíbenost autora: -81

Michal Kolesa

149413489 michal_kolesa@msn.com
WWW Email
« Odpověď #17 kdy: 29.01.2009, 10:34 »

Pane Koleso, nemuzu se zbavit dojmu ze jste statem dotovany hypochondr, ktery ustavicne fnuka. To ze jste v invalidnim duchodu na zada, jak jsem nekde cetl je nezavidenihodne, presto vase kyticka ICQ sviti zelene, kdykoliv jsem na elektrika.cz.  Nepremyslel jste ze tom, ze to sedeni u pc a psani takovych plku tomu neprispeje? Bezte na vzduch, zbalte nejakou holku a treba se budete citit hned lip Úsměv
1) Důchod mám hlavně na hlavu
2) Pesimista jsem od narození
3) Kytička pořád svítí, protože se neodhlašuji
4) Ktreá holka by chtěla kluka pouze s jedním varletem

František Jiráček
*

Oblíbenost autora: 8

WWW Email
« Odpověď #18 kdy: 29.01.2009, 10:57 »

Nové Berlingo Furgon v třímístné verzi Mrknutí Mrknutí

Vepředu tři homologovaná sedadla, pod prostředním schránka. Krajní se dá položit a při otevřené přepážce (to jde a je to v TP) je tam 3metry místa.
Josef Drda
OSVČ RT-E2A
*

Oblíbenost autora: 80

Týnec nad Sázavou

« Odpověď #19 kdy: 29.01.2009, 11:41 »

Mrknutí Mohu  doporučit  Citroen  Berlingo  1,6I 16V G    Palec vzhůru
Jezdím s ním už 4 roky bez jediného problému .   
Dělám mimo jiné  servis vstřikolisů  v CZ + SK  a  potvrzuji slova kolegů
... na velké vzdálenosti to chce pohodlné auto ... 

Revize, kontroly a servis strojů, přístrojů, elektrických i elektronických zařízení a elektroinstalací. 
Specializace na servis vstřikovacích lisů a vytlačovací strojů na plasty včetně jejich periferií.
Neočekávej , že budeš osvícen , vstoupí-li do tebe elektřina ...
akademik.richard

Email
« Odpověď #20 kdy: 29.01.2009, 13:03 »

1) Důchod mám hlavně na hlavu
2) Pesimista jsem od narození
3) Kytička pořád svítí, protože se neodhlašuji
4) Ktreá holka by chtěla kluka pouze s jedním varletem

To Koleso: Chce to ji nejdřív pořádně okecat, popřípadě trochu přichcat  a když už ji pak máte na lopatkách, tak nemůže cuknout kvůli jedný kuli.
" V boji s pesimismem pomáhá i předstíraný optimismus. Popřípadě předstíraný orgasmus."
Šipeky Michal
Neverifikovaný uživatel @6

Oblíbenost autora: 12

« Odpověď #21 kdy: 29.01.2009, 13:21 »

" V boji s pesimismem pomáhá i předstíraný optimismus. Popřípadě předstíraný orgasmus."

U muza...?  Smích
Prepacte nedalo mi.  Škleb

Ale aj vaznejsie. To: pan Drda. Aku mate spotrebu pri beznej zatazi? Nie rekordy... My mame jedno 8 rocne 1,9D s 200000km. Zatial relativne v pohode.
Josef Drda
OSVČ RT-E2A
*

Oblíbenost autora: 80

Týnec nad Sázavou

« Odpověď #22 kdy: 29.01.2009, 13:30 »

To: Šipeky Michal

Jsem spokojen  běžně  mám v kufru tak 100kg vybavení a náhradních dílů . Dlouhodobá  spotřeba  7 L / 100 km cca za 150.000 km

Revize, kontroly a servis strojů, přístrojů, elektrických i elektronických zařízení a elektroinstalací. 
Specializace na servis vstřikovacích lisů a vytlačovací strojů na plasty včetně jejich periferií.
Neočekávej , že budeš osvícen , vstoupí-li do tebe elektřina ...
kajmanovec

Email
« Odpověď #23 kdy: 29.01.2009, 19:29 »

Pro zastánce Berlinga:

Tak jsem odpoledne u Citroenu viděl to zde zmiňované Berlingo Furgon.
Teda klobouk dolů ....... Šok
To bude asi ten typ, o kterém pantáta vyprávěl. Já jsem si myslel, že Berlingo je daleko menší, ale to jsem ještě nevěděl kolik je jich typů.
Teď z toho mám pocit, že by bylo velikostně spíše nevyužité. Vždyť většinu materiálu naveze první den a pak už jen drobnosti, ruce a vercajk.....
Přeprava dvou osob by neměla být problém a ve třech na krátké vzdálenosti se to snad dá vydržet (v práci občas dáváme do R-Kangoo 3. kolegovi dozadu starou autosedačku).
Ten prostor by šel opravdu využít i na trvalé regály pro nářadí, centrálu apod.
Cena je tak akorát a většina potřebných věcí je už v základní výbavě... ...

Tak jsem zvědavý čím nakonec přijede.........

http://www.citroen.cz/File.aspx?remark=noveberlingof_tech
Stran: 1 [2] Nahoru Poslední příspěvky Poslat téma Tisk 
« předchozí další »

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!
+420 910 100 100
Stránka vytvořena za 0.072 sekund, 21 dotazů.